Aniu jesteś Wielka nie mylić z Welka
Ja sobie koncypuję jakby to wszystko posadzić i zmieścić. Ae na razie muszę przekopać niela wiekszą część ranbaty wzdłuż żywopłotu grabowego... Bo coś mi się tam nie widzi... A potem będę dosadzać
Gabi mi też się rwie serce na plantację.... Ale muszę jeszcze za naprawę ekspresu i piekarnika zapłacić.... I czekam na ekspertyzę co z pompą ciepła.... Niby tylko kilka stówek potrzebuję, ale teraz nawet gosiki liczę.... Ale do ZC jedziemy !!!
Ewelinko Ania Asc dzisiaj tak dokładnie zrobiła opis i porównanie jaj z nawozem, że doktorat powinna otrzymać Ja swoje obserwuję i dam znać czy się wykluły czy to nawóz....
Powyciągaj te kuleczki i sadź.... Lub od razu podlej chemią
Za głos bardzo dziękuję
a na tarwki wiosną azofoska, mniej roboty i pieknie rusza
Czytam że się wahasz czy ciąć trzemilinę?? Kochana ja moją tnę od wiosny nawet co trzy tygodnie, dzięki temu kulka się z niej zrobila..... Nawet wczoraj cięlam wszystkie...
Aniu wielkie dzięki za szczegółowe zgłębienie tematu żółtych kulek. Mam nadzieję, że moje to nawóz. Wiesz że je codziennie zwilżam i obserwuje, napowietrzam przez otwory w zakretce. Dam znać czy się wykluło czy nie
Sylwia Ty mnie nie katuj żurawkami... Ja za rok to już chyba żadnej nie będę miała... Wyżerają mi je krewetki... Obsydiany i georgia sadzone 2 miesiące temu też ledwie e zipią... Czy mogę je jeszcze florovitem potraktować?
Gosia a ja nie przypuszczałam, że Kubusiowo już jest takie stylowe, bo że będzie byłam pewna. Ala jak pooglądałam foty, to jestem zdumiona i zachwycona.
Napisz mi koniecznie ta różwa horti to pinky czy vanille? Zainspirowalaś mnie do kolejnej zmiany....
Oj turkusowo pięknie!!!
Lawenda jeszcze zakwitnie, bez obaw.
Izuś myślę, źe Adamo powinien się przekwalifikować na marurarkę... W duecie z Tequilą mógłby zrobić karierę w branży budowlanej.