Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Na zielonej... trawce :) 20:23, 19 paź 2017

Do góry

Na zielonej... trawce :) 20:19, 19 paź 2017

Do góry

Na zielonej... trawce :) 20:16, 19 paź 2017

Do góry

Na zielonej... trawce :) 20:13, 19 paź 2017

Do góry

Na zielonej... trawce :) 20:07, 19 paź 2017

Do góry

Na zielonej... trawce :) 20:02, 19 paź 2017

Do góry
Moja złota polska jesień

Na zielonej... trawce :) 19:57, 19 paź 2017

Do góry
Naprawdę dziękuję za miłe słowa dziewczyny

Co do prac ogrodowych to już mnie ręcę świeźbią.... nawet dziś przez myśl przeszło aby podłubać coś przy cebulowych skoro tak ładnie.... po namyśle odpuściłam jednak.... nie zając nie uciekną...
Wczoraj tylko trawę skosiłam (to relaks dla mnie ) i z zamiatarką pospacerowałam ale ciiiiiii.... nikt nie słyszał

Dziś pochodziłam trochę z aparatem po ogrodzie zaraz wrzucę...

ps. Makusia no masz tę moc... i to jaką cały tydzień słońce a może to nie słońce tylko ta Twoja moc tak bije i grzeje
Ogród z uśmiechem 18:51, 17 paź 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
I ja przyszłam jesień u Ciebie popodziwiać - a naprawdę jest co

A tulipanowiec (jak dobrze widzę) to dopiero perełka

Dzięki
Tulipanowiec jest cudny. Za choinkę w grudniu robi
Na zielonej... trawce :) 11:17, 17 paź 2017

Do góry
Dziękuje zbiorowo dziewczyny

Już jestem w domku.... wczoraj wróciłam naaaaaareszcie!

Makusia pogody lepszej nie mogłaś załatwić.... jest IDEALNA - swoją drogą, ale masz wejścia kobieto w razie czego wiem do kogo się zgłosić :*

Przesyłam słoneczne pozdrowienia
Tu ma być ogród :) 09:21, 17 paź 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Dziękuję Ci bardzo - foty odebrałam

Całą zima na planowanie przed nami, więc ze spokojem coś może między czasie nas natchnie... ja w sumie odraczam ten temat którąś wiosnę już... co by pewna być zmian

ps. Fotki ogrodu masz jak zawsze klasa

Cierpliwość to cenna cecha, szkoda, że ja tak nie potrafię i tylko sobie roboty dokładam, bo robię coś na szybko a potem trzeba zmieniać
Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;) 14:23, 15 paź 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Ale masz pięknie zieloniutki trawnik

A kanty jakie boskie

Akcja tulipany już na finishu widzę

I werbena cudna - nie myślałaś aby w plecy dać jej ML? Pięknie grała by z nią

Agnela trawnik dalej zachwyca, cieszę się ogromnie bo taki fajny zieleniutki dywanik a liście żółto- czerwone
I akcję sadzenia cebulek zakończyłam wczoraj ostatnie czosnki posadziłam

A co do werbeny, myślałam o pleckach pewnie, że myślałam. Ten płotek chce zasłonić cisami ... ale nie wiem czy zmieszcze sie w budżecie planów przyszłorocznych
Wzgórze chaosu 10:00, 14 paź 2017

Do góry
AngelikaX, benia9185, wiunia, iwka, Krakus, Anitka - dziękuję Wam za ciepłe słowa Okna w końcu umyłam, ale tylko na parterze. Pogoda jak zwykle była piękna przez chwilę... Po prawie 3 tygodniowym remoncie ogród leży odłogiem a ja padam ze zmęczenia od prac porządkowych w domu i nie tylko. Dlaczego tak trudno w dzisiejszych czasach o porządnych fachowców?! Ja coś nie mam szczęścia... Dlatego cebulki jeszcze nie wsadzone a pomysły na nowe nasadzenia muszą poczekać do wiosny. Tymczasem marzę o pięknej, jesiennej niedzieli i mega długim spacerze albo wycieczce rowerowej. Oby pogoda dopisała
Tu ma być ogród :) 18:55, 13 paź 2017

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Zdjęcia Ci przesyłam na prive.

Na brzozowej też muszę dokonać wiosną zmian bo wszystkie rośliny w sezonie zostają przykryte gigantycznymi rozplenicami Hameln.

Tak to było zaraz po posadzeniu wszystkiego - to zdjęcie jest z czasów, jak było tam 5 brzóz, tej wiosny znacznie tą rabatę powiększyłam i dosadziliśmy 3 brzozy.

Dziękuję Ci bardzo - foty odebrałam

Całą zima na planowanie przed nami, więc ze spokojem coś może między czasie nas natchnie... ja w sumie odraczam ten temat którąś wiosnę już... co by pewna być zmian

ps. Fotki ogrodu masz jak zawsze klasa
Na zielonej... trawce :) 18:47, 13 paź 2017

Do góry
Dziewczyny dziękuję bardzo

Tu jakby czas płynie w zwolnionym tempie, ale tragedii nie swoje trzeba wysiedzieć i koniec

Pozdrawiam cieplutko :*

ps. Gosia mam zamiatarkę Karcher model S650

Na zielonej... trawce :) 09:23, 13 paź 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Już zdrowieje

Cieszymy się bardzo Kiedy wychodzisz ze szpitala???Weekend już w domku???
Tu ma być ogród :) 08:52, 13 paź 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Edytko a podesłałabyś mi te foty od P.Stasia? - ja nie porobiłam a tak przynajmniej pozaznaczam mu ktore dla mnie ma zostawić i będa czekać do wiosny

Ogladam foty z posadzonymi cisami - linia trawnika jak brzytwa Jak coś robisz to na 100% nie ma pół środków... lubię tak

I od razu podpytam Cię jak mogę co masz w swoich brzozach posadzone - planuje na wiosnę dać kulki i może żurawki jakieś co by wiosną slad tam jakiś był jak trawy i wrzosy zetnę..

Zdjęcia Ci przesyłam na prive.

Na brzozowej też muszę dokonać wiosną zmian bo wszystkie rośliny w sezonie zostają przykryte gigantycznymi rozplenicami Hameln.

Tak to było zaraz po posadzeniu wszystkiego - to zdjęcie jest z czasów, jak było tam 5 brzóz, tej wiosny znacznie tą rabatę powiększyłam i dosadziliśmy 3 brzozy.

Anulajda w raju 07:44, 13 paź 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Aniu gdzie ta jesień u Ciebie, bo tylko na miłorzębie widać, a poza nim to lato w ogrodzie

Jest niestety bardzo widoczna bo mam zaraz za płotem wysokie dęby to już sporo nie tylko liści.
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 07:28, 13 paź 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Oj to faktycznie nie warto się bawić jak tam masz obsadzone już tak zaawansowanie - nawet w przypadku aby dać żywopłot a przed nimi nasadzenia.... w końcu te bukszpany i trawiszcza bez problemu przykrywają basen

Ta kosta na przeciwległym rogu basenowego ładnie wygląda... ale spokojnie możesz na koniec ten "smaczek" zostawić do realizacji jeśli uznasz, że w ogrodzie czegoś jeszcze brakuje

Tak właśnie planuję zrobić. Wszystko po kolei. Jak będzie mi mało przerywników w trawniku po wykonaniu całego planu Asi, to wtedy zdecyduję aby znowu podwinąć rękawy
Na zielonej... trawce :) 18:42, 12 paź 2017

Do góry
Już zdrowieje
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 17:52, 12 paź 2017

Do góry
I ja bym kule zostawiła ładnie nawiązują do tej rabaty z lewej strony i do stożków pod oknem domu przy wejściu też - wystrzyżone reprezentacyjne, cóż chcieć więcej
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies