Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:25, 29 paź 2017

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Widać tę zmienność nastroju na zdjęciach! Niech już te wiatry odejdą precz!
Haniu ciśnienie już powoli wzrasta, znak to chyba, że niedługo Grzesiek

będzie niemiłym wspomnieniem
Moja działka na Dębowym Lesie 19:23, 29 paź 2017

Do góry
gobasia napisał(a)

w takiej cenie to okazja tylko ,że ja nabrałam się 2x ....za pierwszym razem okazało się ,że to białe a za drugim pomarańczowe...a na pudłach oczywiście były zupełnie inne

Za niską cenę, to można się spodziewać rożnych kolorów.Ja już to to przerabiałam.
Trudno.Będzie co będzie

Dyńki z tarasu w mieście już zbieram bo nadają różna pogodę na ten tydzień i śnieg też
Także idą do ganku acz część już do piwnicy
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:21, 29 paź 2017

Do góry
Czekam kiedy trzmielina oskrzydlona nabierze płomiennego koloru, a może prędzej wiatr ogołoci

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:19, 29 paź 2017

Do góry
an_tre napisał(a)
W samo południe ubrałam się ciepło i ruszyłam na obchód ogrodu. Wiat wiał niemiłosiernie ale świeciło słońce, żeby za chwilę ustąpić miejsca ciężkim granatowym chmurom i tak na przemian.
Teraz wieje lodowaty wiatr ale tak jakby troszkę się wyciszył, zobaczymy co pokarze noc...

u mnie tez strasznie wieje, jeszcze bardziej niz w dzien
Moja działka na Dębowym Lesie 19:17, 29 paź 2017

Do góry
Marga napisał(a)
Faktycznie cudna ta żyłkowana żurawka Bardzo urokliwa. Beatka dała mi podobną tylko fioletowo-siną. Jest jeszcze malutka, ale już mi się bardzo podoba.
Moje hosty juz "znikły" z rabat. Widzę, że Twoje mają jeszcze troszkę liści.
U mnie deszczowo i pochmurnie i nic dziś nie działam ogrodowo.
Pozdrawiam serdecznie

ż
Żurawki są cudne.Ma mam ich ok 30 odmian.Ale są tak poosadzane ,że są niewidoczne w moim ogrodzie.
Muszę je przesadzić,żeby je bardziej wyeksponować .
już mi świta pomysł gdzie to mogę zrobić.
Dzisiaj się przyglądałam moim hostom też już są w szczątkowej reprezentacji jesiennej nawet
Oj u mnie dzisiaj do popołudnia co lało. cały czas.Popołudniu już było znośnie.

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:17, 29 paź 2017

Do góry
Niektóre żurawki

Ogródkowe perypetie:) 19:16, 29 paź 2017

Do góry
rabata pod oknem

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 19:13, 29 paź 2017

Do góry

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:12, 29 paź 2017

Do góry
Rozplenice od Irenki

Dwa ogrody 19:12, 29 paź 2017

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
Kasya nigdy nie mogę się oprzeć tym liściom Miłorząb wielki ( w starym) i wszystkie liście na rabacie ziołowej No to pozbierałam do torby, potem do wody, umyłam i jak troszkę podeschły nadziewałam na drut florystyczny, nie chciało mi się kleić W taki wianek w środek znicz i ozdoba gotowa Ogonki liściowe do środka już przekręciłam.

Fajny wianek bardzo oryginalny.Gdzieś to już u kogoś na O widziałam.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 19:11, 29 paź 2017

Do góry

W moim małym ogródeczku - Dorota 19:09, 29 paź 2017

Do góry
yolka napisał(a)
Mogłabym zamieszkać w tym domku
O fajnie, że jest pierwszy lokator. Domków powstanie więcej. Mam nadzieję, że każdy kolejny będzie ładniejszy.

Moja działka na Dębowym Lesie 19:08, 29 paź 2017

Do góry
dana1s napisał(a)
Przyszłam się pozachwycać, tutaj zawsze napasę oko cudnymi widokami.
Jesień w Twoim kadrze jest niesamowita i piękna.
Pozdrawiam i życzę udanej soboty

Danusiu, bardzo ci dziękuję za tak miłe słowa.
Szkoda,że ta piękna jesień nam już ucieka.Ale czasami i zimowe widoki są ciekawe https://www.ogrodowisko.pl/watek/5032-moja-dzialka-na-debowym-lesie/posts/2934763/quote}

Bajkowy ogród Weroniki 19:07, 29 paź 2017

Do góry
Milka napisał(a)
Faktycznie Ksawery narozrabiał, a teraz też wieje i nijak cokolwiek robić. cieszę się, że tak pięknie Clara kwitnie, powąchaj, pachnie, ale w słońcu, bo tak zapach jest niewyczuwalny

A teraz Gregory straszy i kilka razy "urywał się" prąd i internet, i moje wpisy wyparowały. Oby tylko tyle.

Wcześniej nie miałam czasu na wpisy, potem nieplanowany wyjazd, teraz listopad, a chyba pominęłam sierpień i wrzesień. Muszę wrócić do zdjęć z sierpnia, pewnie ciekawszych niż te ostatnie.

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:06, 29 paź 2017

Do góry
W samo południe ubrałam się ciepło i ruszyłam na obchód ogrodu. Wiat wiał niemiłosiernie ale świeciło słońce, żeby za chwilę ustąpić miejsca ciężkim granatowym chmurom i tak na przemian.
Teraz wieje lodowaty wiatr ale tak jakby troszkę się wyciszył, zobaczymy co pokarze noc...

Moja działka na Dębowym Lesie 19:05, 29 paź 2017

Do góry
sierotka napisał(a)
Aniu byłabym Ci wdzięczna ze 30 szt jak rózne kolory .Eh butów nie mam na tę nogę no wiesz.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5032-moja-dzialka-na-debowym-lesie/posts/2933931/quote}
sierotka napisał(a)
Witam Aniu o poranku ☺ pewnie ze chcę

Bogusiu kochana. zaglądam .I patrzę czy jest ten pan .I w piątek i w sobotę go nie było.
Ale pamiętam o tobie.
A co do roślin na wiosnę dla ciebie , to już mam sporą listę :
Jak tylko będziesz chciała P

W moim małym ogródeczku - Dorota 19:04, 29 paź 2017

Do góry
Milka napisał(a)
Doritko, piękne zdjęcia, złapałaś i kolor i słońce Dekoracje też zachwycają
Z ostróżkami też tak robię, ale w tym roku nie powtórzyły kwitnienia, podobnie i róże, niektóre po cięciu nie kwitły, no cóż, każdy sezon inny, pozdrawiam
Ostróżki u mnie sobie nieźle radzą, ale róże teraz dopiero zebrały się do kwitnienia. Trochę późno bo już jest bardzo zimno, kwiaty robią się "parszywe" Dziś u nas paskudnie wieje. Za miłe słowa bardzo dziękuję. ( trawkę, którą mi kupiłaś podzieliłam na dwie, obie ładnie się przyjęły.

Ambrowiec amerykański - Liquidambar 19:04, 29 paź 2017

Do góry
Madzenka napisał(a)

Mój ogród wzbogacił się o 3 ambrowce o pokroju kolumnowym - Slender Silhouette-Liquidambar styraciflua Slender Silhouette.
Posadziłam je w miejsce wiśni amanogawa, które nie wytrzymały podmokły gliniastego i podmokłego terenu. Licze, że dobrze zadomowi się w moim ogrodzie ta piękna kolumnowa odmiana. Niesty jesień była zbyt łagodna i bez przymrozków i nie doczekałam się wybarwienia na czerwono.... Był zielony do listopada gdy zgubił liście.. Widze, ze jednka się juz dobrze przyjął bo wypuścił młode gałązki

to juz stary post. a wybarwil ci sie kiedys potem ? bo moj juz trzecia jesien i ciegla zielony i troche zolty
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 19:03, 29 paź 2017

Do góry

Dwa ogrody 19:01, 29 paź 2017

Do góry
Kasya nigdy nie mogę się oprzeć tym liściom Miłorząb wielki ( w starym) i wszystkie liście na rabacie ziołowej No to pozbierałam do torby, potem do wody, umyłam i jak troszkę podeschły nadziewałam na drut florystyczny, nie chciało mi się kleić W taki wianek w środek znicz i ozdoba gotowa Ogonki liściowe do środka już przekręciłam.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies