A teściowej już nie masz? A tak na poważnie Basiu to ja bym nie ryzykowała u mnie też rosną chyba ale życie się ma tylko jedno. Zakupy super, powoli a na wiosne będzie efekt i radośc Pozdrawiam u nas leje znowu i zimnica Liście opadają coraz bardziej, z okna las widzę, zmienia kolory, potrzebuje słonka
Za chwile tak będzie wyglądał, to brzydki płot z ogródków działkowych i staram się go przykryć a za wąski mam wjazd do garażu by coś tam posadzić. Rok temu tak wglądał ale to białe to rdest. Niestety sasiad za płotem bardzo nie lubi zieleni wyciął wszystk już u siebie, a teraz mu przeszkadza zielona ściana i rdest skutecznie mi wycina Winobluszcz jest bardzo pozytywny bo najbardziej kumuluje zanieczyszczenia, a tych u nas jest bardzo dużo( Chodz uważaj, bo jak zacznie rosnąc i się panoszyć tak jak to robi za domem z tyłu ogrodu to rośnie mi wszędzie i po sosnach, tujach... póki co walke z nim przegrywam
Basiu szybciej rośnie i jest do opanowania rdest. Winobluszcz sieje się sam wszędzie, ptaki roznoszą albo winobluszcz trójklapowy jest piękny, obrasta mi warsztat.
Poszedłem robić zdjęcia, aparat się rozładował, a ładowarka 80 km dalej Zatem pierwsze dwa zdjecia z telefonu Nie mogę przegapić okazji, by się Dollarami pochwalić Nawet jak leżakują w deszczu to się mi podobają