genialnie!rabaty z taką ilością hortensji robią wrażenie nie ma co Rozchodniki i ja rozmnażam w hurtowych ilościach ,bo to bardzo wdzięczna roślina na kociołek mam smaka ,moze zmałpuje Malinkowe przetwory zimową porą sprawdzaja się przy dzieciach małych ,wiem cos o tym sama przerabiam Piękny ogród tworzysz ,będę wpadac pozdrawiam
Odpisywałam Ci napisałam się i dooopa internet mi od kilkunastu dni przerywa nic nie mogę zobaczyć
U mnie jak nie grzyby to kompoty, a to maliny itd.
Dziś znów byłam na grzybach, trochę zmokłam trochę zdrętwiały mi ręce ale wiaderko przyniosłam, ciągnie wilka do lasu jak jest blisko to sie stale leci
Dzięki
U mnie akurat dużo wolnej przestrzeni do zagospodarowania i w tym miejscu szpaler kwiatów sie sprawdza, jeszcze wiosną tego roku miałam tam drogę.
Rabata taka długa na 30m czy więcej nie było by dobrze gdyby powstała z pojedynczych różnych roślin, bo i szeroko tam jest na ok 4m.
Rozchodnik bardzo lubię, mam jeszcze do podziału dwie kępy i chcę dać wzdłuż drogi cały rząd i muszę dać gęsto , tak jak zaczęłam tak muszę dokończyć-żeby było spójnie.
Mam jednego amanta na przetwory malinowe i chyba zimy nie doczekają
Zapraszam , wpadaj, będzie mi bardzo miło
Zajrzałam wstępnie do Ciebie i jeszcze tam powrócę
Tutaj ostatnio działałam, jeszcze muszę przedłużyć rząd rozchodników, juz widac że wyjdzie mi uskok bo one teraz wchodzą w stożki, które tam rosną.
Darń znika powoli ale jeszcze do zerwania cały ten narożnik pod drzewkami.
Za rozchodnikami cos bym chciała posadzić, może jakieś trawy ale sama nie wiem jakie.