Anda
08:10, 07 paź 2017

Sliczne zestawienie. Tawuly jak i tawulki bardzo mi sie podobaja. Niestety, nie mam na nie miejsca. Jeszcze

U nas rzeczywiscie przepisy reguluja wiele spraw dotyczacych budow i ogrodow i momo, ze to ogolnie pipieram, niekiedy jest to upierdliwe. Np. nasze domy na osiedlu musza miec czerowne dachy. Mi to w zaden sposob nie pasuje, ale taki jest wymog. Domy po drugiej stronie ulicy, na tle ciemnych drzew, juz maja dachy czarne. Te mi sie podobaja, ale aby miec taki dach musialabym sie przeprowadzic

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken