Z patyczkami się nie patyczkujcie - im bardziej dbałam tym gorzej było tylko koniecznie w cieniu - u mnie ten cień robiła matabambusowa na ogrodzeniu.
Karley Rose śliczna i wcześnie zaczyna
Jolu a tu mój Memory - zdjęcie z zeszłego roku bo mi w czasie robienia forek na obchodzie telefon padł a jak naładowałam to już ciemno było.
Koniecznie spróbujcie , tylko bez większych starań - jak nie wyjdzie to nerwów nie będzie .
Kilka dzisiejszych fotek zanim mi telefon padł :
O tak, dynie swoim zbiorem dopisały.Mniejsze przez suche lato niż w poprzednim roku.Ale jest ich sporo.To też fajnie
Hortensjer wszystkie lubię .Uwielbiam.
A Vanilka chyba jeste jedną z tych najpiękniejszych, prawda ??
Dynie są i ładne i bardzo wartościowe .
Na jesieni często nasze nastroje są mniej optymistyczne.Zimno , deszcze, ciemno i idzie do zimy.To jakoś nie napawa euforią.
Jedynie słonko i te piękne jesienne bary potrafią dodać miłych akcentów.
Wszystkiego dobrego życzę
Trzęślica
W tle pnie się roża, która w tym roku w końcu zakwitła. Udało jej się. Nie zostanie eksmitowana Jednak tak jak mówią, trzeba poczekać trzy lata jeśli z=sadzi się róże z gołym korzeniem.
Zdjęć róży w pąkach niestety nie mam.
W tym roku jakoś zaniedbałam swoją wizytówkę z tego roku.Ale w zimie ją z zrobię z całego roku.Będzie więcej czasu
O, o dziękuję za tak miłe słowa.Jest naprawdę miło to czytać od osoby, która ma piękny ogród i tez potrafi robić ładniutkie zdjęcia.
Ja też bardzo lubię dynie i rożne potrawy z nimi.Dekoracje też
Oczywiście zapraszam jeszcze i jestem ciekawa opinii .
Hortensja Vanille Fraise i piękny zieloniutki trawnik po deszczach i upalnym lecie Szkoda,że w lecie taki nie był soczysty.
]