Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:46, 12 lip 2013

Do góry
O - jeszcze płyną życzenia Dziękuję Wam serdecznie, że o mnie pamiętacie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:00, 12 lip 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Skoro tak lubicie Kaję to jeszcze kilka jej fotek Chyba nie wstawiałem

jaka cudna!!!
Sebuś wszystkiego najlepszego i wielkie gratki, świadectwo widziałam! na medal
Połowa działki - czyli mam powoli dość 17:54, 12 lip 2013

Do góry
Bez zdjęcia nie wiem czy zgadnę, ale może chodzi Ci o jodłę koreańską? A co do reszty to poradę masz wyżej
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:58, 11 lip 2013

Do góry
To ja też strzelę focha - nie będę się wyróżniać Ale nawadnianie to suuuper sprawa - gratuluję wyboru ekipy

Aha....zapomniałbym

OGRÓD JEST PIĘKNY
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:35, 11 lip 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Iza ja sobie to wczoraj przeczytałam
Gabisia jestem z Tobą na bieżąco widzę, że też nie ogarnaisz forum Slandaliczny skanadal ale tak wszyscy szaleją, że nie nadązam

Ja też nie nadążam....Ja nie wiem jak Wy mając pracę jeszcze tyle ogarniacie - ja już totalnie nie wyrabiam Dzisiaj tylko trochę wyplewiłem i trawę skosiłem i już było ciemno
Ogród Sylwii od początku cz.II 14:48, 11 lip 2013

Do góry
Sebek - muszę w pierwszej kolejności uporządkować gruz pobudowlany z części rabaty brzózkowej jak nie będzie deszczu to się za to dzisiaj biorę

Polichlorek
- również nie mogę się doczekać .... przebieram nogami i mam nadzieję , że deszczu już dzisiaj nie będzie to zabiorę się za sprawę

Agnieszka
- a tak mi się nic nie chciało .... impuls przyszedł nadle .... pomysły wcześniej były .... teraz tylko działać

Malkul
- wreszcie widzę buzię od wiosny trawnik musi sobie radzić sam .... jest mocno zniszczony a momentami go wogóle nie ma ... stan opłakany jednym słowem .... Do tej pory zwalczałam wszystko na trawniku Staranem lub Fernando .....pomagało jak będę w swoim sklepiku to zapytam o jakiś inny lepszy specyfik lub sąsiada jak spotkam bo wymienił na inny specyfik i również z dobrym skutkiem działa

Luki - dzisiaj odwiedziłam jedno miejsce ..... jednak masz rację i się da .... dzisiaj ponownie dosiadam do rysunków .... zainspirowałam się po dzisiejszej wizycie tym ...

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:22, 11 lip 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Sebek – masz wakacje? To co wpadasz na sadzenie?

Topola – ja też lubię szary. Śmieszne to bo teraz szukam grysu granitowego i łupka granipowego ale wszędzie jak oglądam to mają takie rudo żółtawe przebarwienia i mnie to już razie a sprzedawcy się śmieją.

Gabrysia - łączę się z Toba w bólu i poszukiwaniu kręgosłupa. jednak najbardzie j to mnie łapy bolą czuję dziś każdą kosteczkę, chyab sie obrażę na te taczkę

O żwirek granitowy bez żółtych kamyczków zapytaj w hurtowni w Tychach. Sama taki u nich kupowałam, ale jest trochę droższy.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:56, 11 lip 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

, widać różnicę! Piękne te kuleczki, modelowe.

Dziękuję Pszczółko

Joaska napisał(a)

Agnieszka padłam na twarz i nie mogę się pozbierać ..... kulki poprostu cudne ........

Eeeee, no bez przesady... Wczoraj cięłam kilka tych plantacyjnych - bardzo nieidealne, tak dla równowagi

Kondzio napisał(a)
ale kawał roboty zrobiłaś i zazdroszczę takiego oka i umiejętności cięcia na kuli hi hi hi

Oko to ja mam x4 więc pewnie dlatego łatwiej poszło

Sebek napisał(a)
Aga - no przecudne masz te lawendy I widzę, że oboje dziś kulkowaliśmy - tylko, że ja te na pniu Ale bardziej podobają mi się Twoje Po prostu perfekcja

Te lawendy mocniej fioletowe, ubiegłoroczne są takie "tłuściutkie", że nie mogę się napatrzeć

Kalamandyna napisał(a)
Jak zobaczyłam te kule to padłam. Jak się to robi?? Czaruje jak Kaszpirowski czy co???!!!

Mój M. twierdzi, że jestem czarownicą, więc może coś w tym jest
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 07:42, 11 lip 2013

Do góry
Sebek – masz wakacje? To co wpadasz na sadzenie?

Topola – ja też lubię szary. Śmieszne to bo teraz szukam grysu granitowego i łupka granipowego ale wszędzie jak oglądam to mają takie rudo żółtawe przebarwienia i mnie to już razie a sprzedawcy się śmieją.

Gabrysia - łączę się z Toba w bólu i poszukiwaniu kręgosłupa. jednak najbardzie j to mnie łapy bolą czuję dziś każdą kosteczkę, chyab sie obrażę na te taczkę
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 23:17, 10 lip 2013

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Sebek, bo dla nas ogród musi być też w dużej mierze "do jedzenia"
Zielona mówisz. Nie mam pojęcia zatem kogo słuchać.

Obie pieknie kwitną. Wg mnie srebrna jest sztywniejsza i Się tak nie pokłada. Zielona trzeba mocniej strzyc wiosną aby nie leżala i mi np. nie wszystkie po cięciu odźyly. Ale to u mnie. Niektorzy twierdzą, że zielona ntensywniej kwitnie ale to zależy od odmiany, kupuj srebrną, widzialm te hidcote wczoraj za 39,99 (wielkie krzaki) w ZC mialam ochotę kupić!
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 18:58, 10 lip 2013

Do góry
Sebek, bo dla nas ogród musi być też w dużej mierze "do jedzenia"
Zielona mówisz. Nie mam pojęcia zatem kogo słuchać.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:51, 10 lip 2013

Do góry
Przepiękna ta donica - doczytałem o trawach - i ich szokującej ilości Będzie się działo
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 18:45, 10 lip 2013

Do góry
Aaaaaale Ty masz waaarzyw! A wg mnie lepsza będzie ta "zielona" lawenda - mi przynajmniej ta normalnie zimuje i pięknie kwitnie - tą szarą wyeksmitowałem do donicy za karę
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 18:43, 10 lip 2013

Do góry
Pooglądałem zaległe zdjęcia - świetne te meble! I bardzo mi się podobają te zastosowane akcenty w ogrodzie
Ogród Sylwii od początku cz.II 18:36, 10 lip 2013

Do góry
Aaaaale brzoooozy - prześliczne drzewa już nakupiłaś! Będę czekać na nową rabatę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:29, 10 lip 2013

Do góry
Syla napisał(a)
Wszystkiego naj, naj Sebek

Dziękuję Ci ślicznie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:29, 10 lip 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sto lat, sto lat!!!
Postawisz coś? Przecież juz mozesz

A wiesz - dostałem "małe co nieco" I ze chęcią się podzielę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:26, 10 lip 2013

Do góry
Wszystkiego naj, naj Sebek
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 16:54, 10 lip 2013

Do góry
Aga - no przecudne masz te lawendy I widzę, że oboje dziś kulkowaliśmy - tylko, że ja te na pniu Ale bardziej podobają mi się Twoje Po prostu perfekcja
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:18, 10 lip 2013

Do góry
Dziękuję wszystkim za płynące jeszcze życzenia - jesteście kochani
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies