Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Gabrysia_ 21:32, 10 lip 2013

magnolia napisał(a)
właśnie!- ona śliczna jak obrazek i nie ma avatarka!
i głos warto dołączyć, bo działający na zmysły jest.
Składam podpis pod petycją.

( Chyba mi znowu dogrzało, piszę trzy po trzy...)

To ja też się podpisuję pod petycją
Łączę się z tobą w tym dogrzaniu i pisaniu trzy po trzy,ale proszę o wybaczenie,bo chyba mnie dziś wszystko boli,a może ktoś mi powie gdzie jest kręgosłup,bo chyba przy tym przekopywaniu i wybieraniu chwastów i kamieni gdzieś go posiałam...ale ciągle do przodu...tylko kiedy do celu,ech!
Buziam dziewczyny i czekam na twój wątek!!!!!!!!!
21:35, 10 lip 2013
No Gosia, to już nas trzech muszkieterów jest pod petycją podpisanych
agniecha973 22:18, 10 lip 2013

Gdzie się podpisać? Podkładać mi tu kartkę. I jeszcze długopis poproszę.
22:28, 10 lip 2013
agniecha973 napisał(a)
Gdzie się podpisać? Podkładać mi tu kartkę. I jeszcze długopis poproszę.

Ja liczem - cztery sztuki już Może się Gosia zlituje a jak nie to zbieramy podpisy dalej
Madzenka 22:39, 10 lip 2013

Jestem piąta
leon60 22:44, 10 lip 2013

A ja szósta
Madzenka 22:47, 10 lip 2013

Moja Kokoszko fiesz że kofam
Donica cuuuuuudowna!
Ja Cię tuliskam i od razu przypomina mi się jak zakładałam ogród sama przez dwa lata. Czasami wyć mi się chcialo gdy po tygodniu chwasty odrastały na pustych plackach ze zdwojoną siła.... Jak widzialam piekne realizacje Danusi w dwa tygodnie, to aż mnie z zazdrości skręcało.... (że szybko, bez wysiłku właścicieli i jak pieknie) . Ale potem nadchodzi czas gdy ogród załozony i aź się serce rwie do zmian

Masz piekny dom, wspaniałą córke, cuuuudowną mamę, rewelacyjnego M (sam robi gabiony!!!!!), projekt ogrodu jak z CHFSh to musisz być szczęsliwa. My Ci wszyscy zazdraszczamy, kibucujemy i trzymamy na duchu.
A jeśli potrzebujesz pomocy to ustal termin przyjedziemy sadzić trawy i wyrywać perz

Buuuuuuuziam
Evchen 22:48, 10 lip 2013

Gosia, pięknie wyszły te donice Podziwiam za pracowitość i konsekwencję w realizacji projektu Ale największe uznanie ode mnie za to, że tak wiele prac wykonujecie sami
malkul 07:39, 11 lip 2013

Dziewuszki -dziś mam wolne bynajmniej na razie bo pada deszcz.Ciesze się i się nie cieszę.Odpoczne ale robota stoi.
Chciałyście moejj buzi to ja macie

Evchen - konsekwencja w realizacji projektu o podstawa jak ma być pieknie i spójnie. Choć np. stipy do lawendy sama upchałam i bałam sie że Magnolia będzie krzyczeć. ale nic -ona nigdy chyab nie krzyczy bo to taki aniołek jest.

MArzenko-ty zawsze wesprzesz miłym słowem. Danusiow aekipa ma sprzęt wiedzę i doświadczenie i jendak dniówkę wrabiają a ja mam tylko siłe mięśni taczke łopatę i te 60 minut kiedy Klara zasypia.
Tuliskam się mocno.
malkul 07:42, 11 lip 2013

Sebek – masz wakacje? To co wpadasz na sadzenie?

Topola – ja też lubię szary. Śmieszne to bo teraz szukam grysu granitowego i łupka granipowego ale wszędzie jak oglądam to mają takie rudo żółtawe przebarwienia i mnie to już razie a sprzedawcy się śmieją.

Gabrysia - łączę się z Toba w bólu i poszukiwaniu kręgosłupa. jednak najbardzie j to mnie łapy bolą czuję dziś każdą kosteczkę, chyab sie obrażę na te taczkę