Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Pszczelarnia 13:52, 11 lip 2013

Syla napisał(a)
aaaa poszalałam i mam brzozy muszę przygotować placyk pod nie....teraz siedzą sobie w cieniu ...

Twoje "szaleństwo" to dla nas radość oglądania! Śliczne.
Syla 14:48, 11 lip 2013

Sebek - muszę w pierwszej kolejności uporządkować gruz pobudowlany z części rabaty brzózkowej jak nie będzie deszczu to się za to dzisiaj biorę

Polichlorek
- również nie mogę się doczekać .... przebieram nogami i mam nadzieję , że deszczu już dzisiaj nie będzie to zabiorę się za sprawę

Agnieszka
- a tak mi się nic nie chciało .... impuls przyszedł nadle .... pomysły wcześniej były .... teraz tylko działać

Malkul
- wreszcie widzę buzię od wiosny trawnik musi sobie radzić sam .... jest mocno zniszczony a momentami go wogóle nie ma ... stan opłakany jednym słowem .... Do tej pory zwalczałam wszystko na trawniku Staranem lub Fernando .....pomagało jak będę w swoim sklepiku to zapytam o jakiś inny lepszy specyfik lub sąsiada jak spotkam bo wymienił na inny specyfik i również z dobrym skutkiem działa

Luki - dzisiaj odwiedziłam jedno miejsce ..... jednak masz rację i się da .... dzisiaj ponownie dosiadam do rysunków .... zainspirowałam się po dzisiejszej wizycie tym ...

Syla 15:00, 11 lip 2013

bold textMarzenko - wstawiłam zdjęcie (inspiracja)....jak by to miało wyglądać ....

Agata
- dziękuję .... stres nie odpuszcza bo dużo się dzieje .... ale ja tak lubię

Assulek
- poszukam i wstawię tylko daj mi chwilkę

Anetka
- nie ma sprawy

Betka
- to doorenbos.... dziękuję

Joaska
- dzięki ... jak posadzę wpadaj częściej mam nadzieję , że to co mam w głowie będzie równie dobrze wyglądać w realu

Ewa
- totek swoją drogą ale są jeszcze inne instytucje

Tosiu
- ogród jest niewielki więc rezydencja odpada a śmieciuchy akceptuję mam ich wiele ...80 letnie lipy zaaa ogrodzenia sterczące - one to dopiero dają popalić przez cały czas nawet w zimie

Magda
- wstawiam zdjęcia o które prosiłaś a , że wszędzie plac budowy wybacz dodatkowe elementy upiększające

Syla 15:01, 11 lip 2013

Pszczelarnia napisał(a)

Twoje "szaleństwo" to dla nas radość oglądania! Śliczne.

Dziękuję Ewuś ... jest mi niezmiernie miło , że zaglądasz
Syla 15:14, 11 lip 2013

ASUULEK napisał(a)

Sylwia, dzięki, dzięki, dzięki!
Już nie mogę się doczekać nowej rabaty, będzie pięknie! Twój ogród jest normalnie z gumy. Ja bym już chyba nic nie zmieściła do niego bo dla mnie on zawsze wygląda jak skończony i dopięty na ostatni guzik, a ty takie wielkie brzozy jeszcze tam upchniesz. Szacunek!
..... a mogę jeszcze Cię o coś prosić? O zdjęcie tego zakątka za huśtawką z hortensjami pod klonem bordowym. Chciałabym stworzyć u siebie cos podobnego ale może bardziej kwitnącego. może wstawiłabym coś co kwitnie wcześniej niż hortensje .... może rododendrony? Bo tak to do czerwca lipca nic tam nie kwitnie. Może jakieś tulipany? Co ty byś poradziła? Ja lubię trochę kwiecia i dlatego chciałabym żeby tam był kolor przez cały rok.

Wstawiam obiecane fotki z tego miejsca ....

AgnieszkaW 15:34, 11 lip 2013

Sylwia, ależ idziesz do przodu z tymi nasadzeniami i budowlami ogrodowymi - jak burza. Coraz piękniej. Wkrótce będziemy podziwiać zjawiskową jesień w cieniu brzóz u Syli. Pozdrawiam
Matka 17:05, 11 lip 2013

Syla-ja chcę Twój ogród!!!!!daj mi go w całości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!proszę
Syla 08:55, 12 lip 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Sylwia, ależ idziesz do przodu z tymi nasadzeniami i budowlami ogrodowymi - jak burza. Coraz piękniej. Wkrótce będziemy podziwiać zjawiskową jesień w cieniu brzóz u Syli. Pozdrawiam

Aguś takie były piękne te brzozy i tak się do mnie uśmiechały , że zaadoptowałam miałam wczoraj przygotować stanowisko ale wymiękłam ..... poproszę sąsiada o wjazd koparką i przemieszczenie piachu i ziemi w inne miejsce muszę jeszcze kontener na śmieci pobudowlane zamówić i jeszcze trochę tego jest co muszę oby ciepełko do nas wróciło bo nie lubię jak jest zimno brrrrr ściskam !!!
Syla 08:56, 12 lip 2013

Bogda napisał(a)
Syla-ja chcę Twój ogród!!!!!daj mi go w całości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!proszę

No co ty Boda .... tyle krwawicy i mam tak po prostu w inne ręce ? pozdrawiam
atena35 10:02, 12 lip 2013

Sylwia, widzę, że "muszę" się od Ciebie nie odkleja
Drugie takie co się nie odkleja to "trzeba kupić"

Miłego dzionka.