Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

monitka 08:11, 11 lip 2013

Co tam donica (cudna zresztą ) jak tu taka śliczna i delikatna buźka uśmiecha się do nas
Gosiu podziwiam po cichutku za ogrom prac które wykonujecie! Ogród się odwdzięczy kiedyś i ciężka praca bedzie tylko wpomnieniem a na razie odpocznij jak już deszcz pokrzyżował ci plany

Matka 08:17, 11 lip 2013

Kokocha, jakaś Ty łądniuchna
mirela 09:03, 11 lip 2013

Cudaśna ta donica. Bajeczna po prostu .
Powiedz, takie ilości traw gdzie kupowałaś ? Ostatnio na Smala narzekałaś ....
My wczoraj rabatę robiliśmy - nienawidzę darni zrywać !. Chcę obsadzić ją wysokimi trawami, sztuk bym potrzebowała dosyć dużo (rabata 8x1,5m). Ale ja z miskantami miałam problem (na 6 sztuk jeden jest miniaturowy resztę wcięło). Jedynie gigantus rośnie ładnie. Sama nie wiem w co zainwestować, rabatę chciałam jednolitą, myślę nawet o jednym gatunku traw . Co dokładnie Ty sadzisz i ile sztuk (chodzi mi o trawy)?
Gabrysia_ 09:08, 11 lip 2013

Gosia...no wreszcie nam sie pokazałaś,od razu lepiej sie pisze do ciebie
Jednak nasze podpisy przyniosły sukces....super!

Gosia...ja mam takie pęcherze na dłoniach że masakra,wczoraj miałam sporo pisania wieczorem i nie mogłam utrzymać długopisu ...dasz wiarę
Ale nic...trzeba walczyć bo jest o co,za parę lat i i my będziemy na leżaczkach leżały
Buziam

atena35 09:15, 11 lip 2013

malkul napisał(a)
Dziewuszki -dziś mam wolne bynajmniej na razie bo pada deszcz.Ciesze się i się nie cieszę.Odpoczne ale robota stoi.
Chciałyście moejj buzi to ja macie

Evchen - konsekwencja w realizacji projektu o podstawa jak ma być pieknie i spójnie. Choć np. stipy do lawendy sama upchałam i bałam sie że Magnolia będzie krzyczeć. ale nic -ona nigdy chyab nie krzyczy bo to taki aniołek jest.

MArzenko-ty zawsze wesprzesz miłym słowem. Danusiow aekipa ma sprzęt wiedzę i doświadczenie i jendak dniówkę wrabiają a ja mam tylko siłe mięśni taczke łopatę i te 60 minut kiedy Klara zasypia.
Tuliskam się mocno.

Fajnie, że następna buźka się odważyła
Konswkwencję czasem nawet projektantki odpuszczają. U mnie Danusia za dwa dni temu doradziła właśnie dosadzić Stipy do lawendy, co nie omieszkam uczynić (już zamówiłam).
Z tego co robimy sami, zawsze będziemy dumni, i to jest zapłąta za trud
Mala_Mi 10:40, 11 lip 2013

Gosiu, no szok, szok, szok..sama nie wiem co chwalić, awatarek ?, dzieło męża?, donice?, gabiony?, zbolałą każdą kosteczkę?.
No to ostanie sie nie martw, jak boli to znaczy że siły przybywa.... a i rzeźba ciała sie robi jak po fitness

Bałagani też sie nie martw Przyjdzie dzień, że będzie cudnie

A Tereski wszytkie są pracowite i fajne, wiec pozdrawiam Twoja Tereskę... moja Tereska też przyjedzie, tylko moja to koleżanka .. pierwsza pomoc w nagłej sprawie
Domi 12:22, 11 lip 2013

malkul napisał(a)
Sebek – masz wakacje? To co wpadasz na sadzenie?

Topola – ja też lubię szary. Śmieszne to bo teraz szukam grysu granitowego i łupka granipowego ale wszędzie jak oglądam to mają takie rudo żółtawe przebarwienia i mnie to już razie a sprzedawcy się śmieją.

Gabrysia - łączę się z Toba w bólu i poszukiwaniu kręgosłupa. jednak najbardzie j to mnie łapy bolą czuję dziś każdą kosteczkę, chyab sie obrażę na te taczkę

O żwirek granitowy bez żółtych kamyczków zapytaj w hurtowni w Tychach. Sama taki u nich kupowałam, ale jest trochę droższy.
Joaska 12:34, 11 lip 2013

Gosia no avatarek .....super
skrzynie ...tez takie bym chciała , ale mieć nie bedę
chyba że wyleczę Zona z awersji do blachy
Enya73 12:56, 11 lip 2013

No nareszcie pokazałaś nam swoje piękne oblicze
Pozdrawiam serdecznie
gusiarz 13:34, 11 lip 2013

Gosia - ja w kompleksy przy ślązaczkach wpadam... i te górne i te dolne... piękne dziewczyny... co jedna to piękniejsza...