Rzut okiem na warzywnik.
Więcej zdjęć jutro bo dzisiaj padało i zrobiłem tylko te. Jutro też postaram się Was poodwiedzac bo jestem ciekaw co U Was słychać A na telefonie to nie za bardzo.lubię
Śliczna, muszę o niej poczytać Gosiu pisałaś o zebrinusie, mam go u siebie 3 sezon, w pierwszy w ogóle stał jak zaklety przesadzilam go więc w inne miejsce, w drugim sezonie dalej stał jak zaklety, ale już nawet nie miałam go gdzie przesadzić, dopiero teraz w 3 sezonie urósł piękny, tak więc wychodzi na to,że on potrzebuje trochę czasu, może zostaw już swojego i zaczekaj, myślę,że pokaże jeszxze na co go stać
Tak się zastanawiam czy by węgrowski nie zmienic na jeżówkę. Myślicie że byłoby lepiej?
Podoba mi się ta lilia były dwie cebulki tylko szkoda że jedna się ulamala Ale to.nic za rok odbije
Mieczyki.miał mieć trochę inny kolor(przynajmniej tak mi się wydaję)Ale w sumie ładnie się komponuje z powyższą linią rosnącą niedaleko
I jeszcze ostatnie kwiaty krzewuszki
Ta róża nie ma nic różowego, to inna róża u mnie ma takie przebarwienia. Ale i tak podoba mi się i pachnie, ładny krzew już urósł a jest nowa, no zobaczymy, moze kiedys uda się ustalić co to za róża