Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

lojalna_ 07:33, 19 wrz 2017

Fajnie Wam było relacja u bacowej mega właśnie sobie oglądam )))
Margerytka40 07:55, 19 wrz 2017

Iwonko ,jak myślisz czy trzcinnik KF dałby radę w półcieniu? Potrzebna mi jakaś wyższa trawa pod brzozy.
bacowa 08:04, 19 wrz 2017

Mam trzcinnika w półcieniu, słońce ma dopiero po południu, daje radę . Inna sprawa czy da radę pod brzozami.Musisz spróbować .

Chociaż jak teraz tak myślę to KF rośnie u mnie też pod wielkimi świerkami i też daje radę.
Margerytka40 08:13, 19 wrz 2017

Dziękuję Ewo, chyba spróbuję. Wbrew pozorom nie jest tam bardzo sucho,bardziej martwił mnie cień. Zobaczę ,może będzie ok.
asiak 10:25, 19 wrz 2017

A u mnie trzcinnik się pokłada, nie lubię go chyba...
Nie rośnie na pełnym słońcu, może dlatego
AgataP 19:12, 19 wrz 2017

asiak napisał(a)
A u mnie trzcinnik się pokłada, nie lubię go chyba...
Nie rośnie na pełnym słońcu, może dlatego

A mnie też jakoś nie urzeka, a właśnie rośnie na pełnym słonku - może za mało go podlewam...
Margo 12:53, 20 wrz 2017

Iwonko, dopiero teraz zaglądam ale dziękuję za przemiła gościnę. Bardzo lubię odwiedzać Ciebie i Twój ogród, No i faktycznie nagadac się nie możemy .
Dziękuję za roślinki, sadzonki bluszczu mega duże są. Stipę dla Ciebie zebrałam, a hakone wykopię w przyszłym tygodniu, bo teraz chora jestem .
Buziaki
mirkaka 07:23, 21 wrz 2017

Czytam, że Gosia Margo Cię odwiedziła, czyżby Denim dotarł?
Iwk4 08:21, 21 wrz 2017

Tak Mireczko, od kilku dni Denim mieszka już w moim domku. Wczoraj chciałam Ci o tym napisać, ale w nawale prac nawet komputera nie odpaliłam. Śliczny jest i bardzo Ci za niego dziękuję
Gosi się tak podobał, że nawet chciała Cię prosić o zrobienie sadzonki

Iwk4 08:39, 21 wrz 2017

Margo napisał(a)
Iwonko, dopiero teraz zaglądam ale dziękuję za przemiła gościnę. Bardzo lubię odwiedzać Ciebie i Twój ogród, No i faktycznie nagadac się nie możemy .
Dziękuję za roślinki, sadzonki bluszczu mega duże są. Stipę dla Ciebie zebrałam, a hakone wykopię w przyszłym tygodniu, bo teraz chora jestem .
Buziaki

Gosiu, było mi bardzo miło. Żadnej fotki nie zrobiłyśmy sobie na pamiątkę. Kolejnym razem pamiętaj. Tak mi się komfortowo z tobą spędzało czas, że zapomniałam o powinnościach.

Zbyszek mi wypomina uciętego powojnika, którego podcięłam przypadkiem, ale to jest chyba zaczątek zmian pergolowych. Ma zamiar zdjąć kratki i niebawem będzie na nowo robił. Gromadzi materiał i głośno o tej pergoli mówi, czyli będzie szybciej, niż myślę. Tylko drewnochron muszę kupić, bo się skończył.
Gosiu, zdrówka życzę. Ja w zeszłym tygodniu się zbierałam, teraz ty