Myslałam że to wericilioza, teraz widzę że pleśń, wszędzie mam takie kłaczki w ogrodzie, dziś odkopałam tuje i takie ma korzenie - czy ktoś wie co to? Bo mi drzewa umierają
Znam temat psa w ogrodzie aż nadto Do dziś walczymy na zmianę o swoje prawa przed chwilą widziałam z jakim upodobaniem mój czworonóg pałaszował niedawno posadzonego trzcinnika Muszę się ruszyć i zrobić tam zasieki.
Ale u Ciebie teren wielki więc pies ma gdzie się wyszaleć. No ale z drugiej strony ma o wiele większe pole do popisu ...
Młody jest, z wiekiem będzie mniej psocił A poza tym śliczna mordka :*
Te kloniki które masz to już wystarczy, nawet nie wiem czy nie zostawiłabym tam tylko dwóch by nie było tak regularnie.
Wtedy może stipy posadzić w dwurzędzie ? Fajnie jak jest jej gęściej
Ale pięknie , normalnie dech mi zapiera cudnie ten kwadrat pomiędzy trawnikiem z kamyczkami to jakaś fontanna ?
Co masz pod vanilkami ? Żurawki widzę ,chyba rozchodniki i jakaś fajna trawka ? Mogę wiedzieć co to ? Też coś pod vanilki chcę dać ,tylko mam tam wąsko ...
Cieszę się ,że zajrzałaś do mnie mam też z 10 jasnych żurawek , może faktycznie ..... idę tam z kawą popołudniową , będę dumać ..... a ten Jordan faktycznie piękny , ale jak te czerwone dałam to już chyba dość ....
najgorzej ,że tam najwięcej maleństwo niszczy ...pilnuje
Szukałam ,gdzie pies
A teraz -POMOCY!
Myslałam że to wera, teraz widzę że pleśń, wszędzie mam takie kłaczki, dziś odkopałam tuje i takie ma korzenie - czy ktoś wie co to? Bo mi drzewa umierają
Trochę się ruszyły prace przy zniwelowaniu górki. Praca 3 facetów przez 7 godzin i trochę ponad 1/3 zrobione
Tutaj wyrzucana jest ziemia i od razu grabiona. Później mam nadzieję że trawę uda się zasiać
Kasiu, wygląda na to, że jeden z moich to ten Always Afternoon. A ten Lugosi też fajny, ma taki intensywny kolor. Chyba też sobie sprawię.
Kilka obrazków z dzisiejszego spaceru: