Dziewczyny narazie dobrze tzn nie powstał rumień.ale będe robiła te badania ktore mi Kasia pisała a moja pediatra potwierdziła.
ogrodowo porażka! zarastam chwastami a jak wczoraj wyrwałam sie o 21 wkońcu do ogrodu po zrobieniu oprysku RT odchwasciłam w tujach to tak mnie coś pochlało że mam kostki jak balony
w kwestii frontu dokupiłam 24 lawendy bo mi braklo ale brak czasu na sadzenie. weekend był weselno-wyjazdowo-imprezowy, może w sobotę podziałam.
do tego kosiarka chyba kończy swoj żywot i perspektywa kupna nowej i zblizajacych się wczasów mnie dołuje.
niepamiętam czy wstawialam i niewiem w sumie co to
Błękit dzwonków brzoskwiniolistych.
Ostróżki w podobnych kolorkach.
Kwitnie biały (czarny) bez i parzydło.Różowieją jeszcze zawciągi za hostami, a zaraz ostrym różem obleją się srebrzyste firletki.
Parzydło jest piękne.
Troszkę mnie nie było a róż przybyło wstyd byłoby ich nie pokazać
Nowość
Jagoda (rabatówka, fioletowy kolor, pachnie, duży kwiat o stożkowych płatkach)
Giardina
Herkules
I na koniec - ponudzę raz jeszcze piwonią!! Kocham je niezmiennie
Teraz taka jasno różowa ma swoje pięć minut.
Jest przepiękna, dużo ładniejsza niż na moich zdjęciach, i tak słodko pachnie
Dooobra złaź już bo mi wypychać Gospodyni na bezczelnego nie wypada a też bym poleżała nawet w kwestii komarów bym się pošwięciła
Ps..a to za cudo żółtawe na dolnym zdjęciu ???
Ps2.. Jest po prostu cudnie
Buuziol
Kamisia,zołzo jedna, hehe - dziękuję za naj Buziak
Naparstnicę zakupiłam u Pana na ryneczku maślanym.
Na pewno jeszcze będzie miał, niech Cię nic nie trafia, bo szkoda by było
Kami, proponuję Ci wywalić te siewki kocimiętki, co ode mnie masz. Powiem Ci, że ja w sobotę (pomino deszczu, wiatru i zimna) zrobiłam tak totalny pogrom. Wywaliłam wszystkie siewki. Nie zauważyłam siewek obok tych ładnych krzaczków, a koło tych śmieciowych pełno. Podejrzewam, że Twoje też będą z tych rozwalających się. Tamte chyba się nie wysiewają, takie mam wrażenie.