Elegancja; a swoją drogę tez po Twojej sugestii nad carexsami w przyszłym roku u siebie myślę.
Czekam jeszcze aż wiosną zdasz relację jak poz zimie wyglądają
Jagoda ja tez mam problem z choiną kanadyjską, i chyba kupowałyśmy w tym samym miejscu. Wczoraj pryskałam ja 1,5% siarczanem magnezu, ale nie wiem, czy coś pomoże.
Tak też może być
Daleko, bo tak jak każdy tu ogrodnik wiem, że w ogrodzie będzie co roku wiele zmian i żeby nazwać go rajem, to daleka jeszcze droga
Strasznie ciężko mi znaleźć odpowiedni tytuł. Taki, żeby pasował do mojego ogrodu lub do mnie i jeszcze, żeby nazwa nie była już zarezerwowana na O.
Nazwa jeszcze nie wprowadzona przez admina, to może mam czas na zmiany. Uważacie, że "Droga do raju - u Ewy" jest lepsza?
Danusia już mi zmieniła, więc nie będę zawracać już głowy.
Dziękuję
Kolor w ogrodzie to dla mnie nowość Po latach zielonego w różnych odcieniach zatęskniłam do koloru...Ale nie chcę przesadzić i stworzyć bałaganu...Staram się być konsekwentna i nie wprowadzać za wielu barw...
Poza tym - zasada Danusi- rośliny grupami, kolor plamami....To nie takie proste ale trzeba próbować- na szczęście da się przesadzić
Nadrobiłam wreszcie po urlopie u Ciebie. Postęp jest,ogrodzenie pięknie się robi. Przekaż wyrazy uznania dla męża, bo ja ma pojęcie jak mozolnie się takie ogrodzenie muruje. Nie tylko trzeba precyzyjnie i równiutko, ale też niesamowicie czysto murować. Wiem o czym piszę, bo tez mąż sam murował.