Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:48, 24 cze 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Iza baaaaardzo sie cieszę, że choć chwilę się widzialyśmy. Ae jak zwykle mam niedosyt, że nie mal tylko chwilę rozmawilałyśmy.
Caluję Kofana i dobrze, że na forum możemy pogadac.

Ps dwukolorowe włosy bardzo mi siem podobywują

za mało ... absolutnie za mało ... jednak gdy w jedno popołudnie chce się zobaczyć kilka ogrodów i z każdym wyściskać (Ana no chyba tylko ja zachowawczo tę dłoń podałam i chyba tylko Tobie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ... sorry Madżenka mała dygresja bo miiiie ta gafa gapa z Aną męczy ) ... to inaczej być nie mogło ... dlatego ja mam mocno w postanowieniu odwiedzić Wrocław indywidualnie

Madżenka skąd znasz zacne słowo podobywują ... przecież ja zawsze tak mówię ale dałabym główę, ze nigdy na forum tego jeszcze nie było ... Madżenka to mi genami pachnie ... my musimy przodków postawić do raportu w kilku ostatnich pokoleniach ))))))))))))))))
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:02, 23 cze 2013

Do góry
Madżenka on też cię dokładnie tak zna ... a przed wyjazdem z domu mamrotał coś, że musi Madżenkę poznać bo jesteś jak domownik ... zatem entuzjazm był obustronny ... ubolewam tylko, ze nie mam uwiecznionej tej wielkopomnej chwili ... ale nadrobimy ....

no i Madżenka tyle razy uzgadniałyśmy poniekąd zamianę Adamów )))))

dlaczego Bogdzi nie było w pobliżu ... bo jak siem Adamo witał z Kasią to jest ... o poproszę ...

hmm ... nie fiem co on kombinuje z tą torebką ??? ... dobrze, ze to moja torebka

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:01, 23 cze 2013

Do góry
Anetko wiedziłam, ż Cię baaaardzo lubię
Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:59, 23 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
EWA jak o przeczyałam o padłam ze śmiechu nie żeby Koasieńka nie była dosojna, ale bardziej mi pasuje określenie zwariowany podlotek Kaśka dzięki za gadki, uwielbiam Twoją energie, radość, wszysko uwielbiam a kulka jeśli będzie jeszcze srebrzysta już jest Twoja, były jeszcze czarne buziam cmok aaaa i zapraszam do siebie koniecznie!
aaaa i jak czytałam te szysytkie komentarze na Twój temat to przyszło mi na myśl jedno stwerdzenie "wejście smoka " hahhaha

Celne wejście smoka
Ogród w skali mikro :) 20:58, 23 cze 2013

Do góry
Ela ta zielona ściana u Danusi za stołem z krzesłami jest z tuji. Możesz zapytać Danusi jaka odmiana bo ja się na tujach w ogóle nie znam...
Ogród niby nowoczesny ale... 20:55, 23 cze 2013

Do góry
Madzia nie czytaj foty kulkowania pokazuj. Czytałam, że się wczoraj mocno napracowałaś
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:53, 23 cze 2013

Do góry
A ja się muszę do czegoś przyznać....
Gdy zobaczyłam Adaśko wyskoczyłam go uściskać, bo przecieź to tak dobrze znany Twój Adamo Tyle o nim wiem, razem oglądamy dechy, ktore robi, donice i statki podziwiamy, żartujemy sobie z naszych M....
Gdy go już cmokałam..... Opamiętałam się, że przecieź on mnie pierwszy raz w życiu na oczy widzi..........

Oj to Ogrodowisko to jakaś sen... I nie zamierzam się z niego wbudzić
Ogród do odświeżenia 20:50, 23 cze 2013

Do góry
Julcia ale dzisiaj to już się pozbyłaś gości i podziałalaś w ogrodzie?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:47, 23 cze 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Impreza była fantastyczna .. Żałuję ,że mnie nie było ... A Ty wiesz ,że Twa gazeta u mnie na Ciebie czeka ... .., i jo tyż

Gazeta nabiera mocy urzędowej spotkanie w coraz większym napięciu Będę na pewno w lipcu/sierpniu na Śląsku to się umówimy na kawę

ML polecam z bergenią (tak odmienne faktury liści i kolory) i do tego róże
Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:46, 23 cze 2013

Do góry
Ho ho wszyscy się w Kasi zakochali, bo jest w kim Chyba od dzisiaj będą pisać KATARZYNA a nie Bociek

I ja nie wiem co to za formu, że czujemy jakbyśmy się od lat znali.
I będę pamiętała te piski gdy się zobaczyłyśmy

Kofam
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:41, 23 cze 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

A nie mogłaś pizzy im zamówić??????

A tak poważnie to masz dar...już to kiedyś pisałam i się powtarzam...wiem...ale świetnie wszystko ujmujesz w słowa....Uwielbiam Cię czytać i strasznie żałuję, że mnie nie było...oj bardzoooooo żałuję!

Żałujemy my też...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:33, 23 cze 2013

Do góry
Ewelinka231281 napisał(a)
Dzięki za uratowanie moich miskantów morning light, po tych jakie zobaczyłam u Anuli na pewno moje zasiliłyby kompost, ale za Twoja radą mają szanse na przeżycie
Pozdrawiam

Miskanty ML dzisiaj. W tle za nimi rosną grosse fontaine i silberfeder

A tu rok temu zaraz po posadzeniu w czerwcu

Jedno i drugie zdjęcie z czerwca.... dzieli je tylko 12 miesiecy, kilka litrów florowitu i kilka m3 wody
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:08, 23 cze 2013

Do góry
Tess a ja siem zapytowuję gdzie Ty byłaś jak Ciebie nie było???? Dlaczego nie byłaś u Danusi dać mi buziaka???!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:05, 23 cze 2013

Do góry
Tess napisał(a)

To Bociek jest z Warszawy???
Bociek???

Z okolic
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 18:05, 23 cze 2013

Do góry
Iza ah... Pisz dalej....

Wejście do domu (Twojego) cuuuuudowne. I już widzę te kjuby i bukszpany
Ogród w skali mikro :) 15:27, 23 cze 2013

Do góry
Świetne te domki, ja się zagapiłam... Ale przecież zawsze mogę je kupić....
Czekam na zasiedlenie Kasi domków i fotki z parapetówy robali
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 15:26, 23 cze 2013

Do góry
Dziękuję Debro
Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 15:25, 23 cze 2013

Do góry
Debra napisał(a)
No dzisiaj z ogrodem na bakier

Pada, warczy z nieba, chmury czarne co chwilę, no i duszno.

Fajnie że na Ogrodowisku jest co wspominać, mniej żal, że do ogródka nie bardzo jest po co.

Chyba natura każe nam odpocząć od pracy w ogrodzie
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 15:23, 23 cze 2013

Do góry
Debro macham i pozdrawiam liczę na kolejne spotkania i będę do Ciebie zaglądać. Widzę również że świetnie znasz Anglię więc będę tez pytać
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 15:22, 23 cze 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Super spotkanie
A zobaczyć ogród Danusi na żywo
Jest się czym inspirować.

Oj jest czym się inspirować
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies