Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

ewsyg 12:31, 23 cze 2013

7wrzesień - no może mi lekarz pozwoli, będę jakiś niecały miesiąc po operacji. Zobaczymy. Debra, ale za rok będę w Warszawie na 100%. Będę musiała udać się egzamin w ramach awansu zawodowego, więc może po egzaminie spotkamy się na kawkę. Prawdopodobnie może to być lipiec albo sierpień . Chętnie zobaczyłabym Twoją działkę a przy dobrej kawie posłuchała opowieści o starożytnych cywilizacjach. Mam kilka książek na ten temat i ciągły brak czasu, żeby się w nie zagłębić. Obiecałam sobie, że po egzaminie, czyli od jesieni 2014r powinnam wreszcie zwolnić zawodowe obroty. Wiem, wiem, przy kawie na działce to merytorycznie uzasadniona będzie rozmowa o roślinach
Debra 12:43, 23 cze 2013

ewsyg napisał(a)
7wrzesień - no może mi lekarz pozwoli, będę jakiś niecały miesiąc po operacji. Zobaczymy. Debra, ale za rok będę w Warszawie na 100%. Będę musiała udać się egzamin w ramach awansu zawodowego, więc może po egzaminie spotkamy się na kawkę. Prawdopodobnie może to być lipiec albo sierpień . Chętnie zobaczyłabym Twoją działkę a przy dobrej kawie posłuchała opowieści o starożytnych cywilizacjach. Mam kilka książek na ten temat i ciągły brak czasu, żeby się w nie zagłębić. Obiecałam sobie, że po egzaminie, czyli od jesieni 2014r powinnam wreszcie zwolnić zawodowe obroty. Wiem, wiem, przy kawie na działce to merytorycznie uzasadniona będzie rozmowa o roślinach

Ewo, oby zatem wszystko poszło dobrze.
Daj znać, jak bedziesz jechała do stolicy, już zapraszam w moje skromne progi
ewsyg 12:45, 23 cze 2013

Dam, dam, na pewno dam
bociek 13:08, 23 cze 2013

Krysiu, jestes niezwykla, intrygujaca i interesujaca osoba. Bardzo sie ciesze, ze mialysmy okazje porozmawiac, szkoda, ze tak krotko, ale nastepnym razem sie uda. Pozdrawiam Cie serdecznie i zycze milej niedzieli i udanego tygodnia
Debra 14:53, 23 cze 2013

ewsyg napisał(a)
Dam, dam, na pewno dam

Czekam zatem i do zobaczenia
Debra 14:56, 23 cze 2013

bociek napisał(a)
Krysiu, jestes niezwykla, intrygujaca i interesujaca osoba. Bardzo sie ciesze, ze mialysmy okazje porozmawiac, szkoda, ze tak krotko, ale nastepnym razem sie uda. Pozdrawiam Cie serdecznie i zycze milej niedzieli i udanego tygodnia

Kasiu, no co ja mam powiedzieć ... az się czerwienię na starość
Juz napisałam u Ciebie, jesteś niezwykle miła, atrakcyjna, przyciagasz uwagę, masz swój niepowtarzalny styl.

Miła rozmowa do kontynuowania we wrześniu, mam wielką nadzieję
Debra 15:03, 23 cze 2013

No dzisiaj z ogrodem na bakier

Pada, warczy z nieba, chmury czarne co chwilę, no i duszno.

Fajnie że na Ogrodowisku jest co wspominać, mniej żal, że do ogródka nie bardzo jest po co.

Madzenka 15:25, 23 cze 2013

Debra napisał(a)
No dzisiaj z ogrodem na bakier

Pada, warczy z nieba, chmury czarne co chwilę, no i duszno.

Fajnie że na Ogrodowisku jest co wspominać, mniej żal, że do ogródka nie bardzo jest po co.

Chyba natura każe nam odpocząć od pracy w ogrodzie
bozunia 17:55, 23 cze 2013

Debra, jestem i ja! Działka nie do poznania, tyle zmian i tak się wszystko rozrosło. Pisałaś kiedyś, że nie lubisz kwiatków, hahahaha! A co ja tu widzę? U mnie też kwitną już liliowce Stella D'oro, zaczęły w tym roku bardzo wcześnie. Kępki Ci się rozrosną bardzo szybko, niedługo będziesz dzielić Jesli chodzi o wierzbę, to u mnie jest to samo, w dodatku liście opadają... I nie ma za mało wody. Moją bierze co roku rdza...
Debra 18:18, 23 cze 2013

bozunia napisał(a)
Debra, jestem i ja! Działka nie do poznania, tyle zmian i tak się wszystko rozrosło. Pisałaś kiedyś, że nie lubisz kwiatków, hahahaha! A co ja tu widzę? U mnie też kwitną już liliowce Stella D'oro, zaczęły w tym roku bardzo wcześnie. Kępki Ci się rozrosną bardzo szybko, niedługo będziesz dzielić Jesli chodzi o wierzbę, to u mnie jest to samo, w dodatku liście opadają... I nie ma za mało wody. Moją bierze co roku rdza...

I cały czas powtarzam, że nie lubię...
Tylko tak jakoś wychodzi, że mam tych kwitnących coraz więcej.

Na szybki rozrost liliowców bardzo liczę, bo marzy mi się taka pełna, 'wylewająca' się na ścieżkę rabatka z nimi.

Iwa na razie liści nie traci, sladów rdzy nie ma, ale widać, że zbyt dużo życia to w niej nie ma
Zobaczymy, może gnojówka jej doda sił.