Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "bdan"

Na Łowieckiej 22:41, 05 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Witaj Ilonko.

Nadrobiłam wszystko u Ciebie po moim urlopie. Fotki piękne, możesz byc naprawdę zadowolona z ogrodu, z tego co osiągnęłaś.

Pozdrawiam

Dzięki Jestem coraz bardziej zadowolona
Po zdjęciach z wyjazdu u Ciebie wiem, że urlop był bardzo udany Pozdrowienia!!!
Moja "przyziemna" :) pasja 21:40, 05 wrz 2014

Do góry
Jagodaa napisał(a)

Może zacznę sobie tworzyć Wizytówkę ..

Czekam
Nasz ogród - wspaniała przygoda czy czarna magia 21:02, 05 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Hej, nadrobiłam wreszcie u Ciebie po moim urlopie.

Widzę, że Szefowa Cię odwiedziła Będziesz robić tę rabatę wg sugestii Danusi?

Pozdrawiam

Nie żartuj u mnie nie ma co nadrabiać ale cieszę się, że zaglądasz. Rabatka wg Danusi piękna, ale na razie zostawię tą wersję z hortnsjami i trzmieliną, którą wcześniej na forum konsultowałam. Już zainwestowałam w hortki, żurawki, trzmielinę na kiju, więc nie ekonomicznie byłoby to od razu wymieniać. Zobaczę jak się sprawdzi to zostawię, jak nie to wtedy za rok będę myśleć o zmianach, ale pomysł z żywotnikami zapożyczyłam do innej rabatki.
Ogród, który ciągle zmieniam 20:39, 05 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Jagódko urlop bardzo udany, parę zdjęć wrzuciłam u siebie jakbyś chciała zobaczyć

Danusiu byłam u Ciebie ,super lawenda i nie tylko
Ogród Loczka 11:47, 05 wrz 2014

Do góry
Byłam, popodziwiałam. Pozdrawiam

O ambrowcu tez myślę
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 09:08, 05 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Gośka po powrocie z urlopu tyle spraw do ogarnięcia, że nie mam czasu na ogród. Nie mam tez doświadczenia z cebulowymi ale mam nadzieję, że sie ogarnę i coś u mnie tez się pojawi

Danusiu ja też mam bardzo dużo do robienia w ogrodzie a teraz jak wraca się z pracy to niewiele jest dnia i czasu na ogród. U mnie jest niestety dużo chwastów do wyciepania. Nigdy mój ogród nie jest obrobiony cały niestety. Danisiu a z cebulowymi jest tak że jak się zaszczepisz na nie to już zostaje. Tulipany sa tak cudne wiosną , że trudno się im oprzeć zreszta nie tylko tulipany. Czeka się zawsze na te pierwsze kwiaty wiosenne z utęsknieniem. Szafirki mają tak cudowny niebierki kolor, narcyzy są tak różnorodne i piękne. Nie pozostaje Ci nic innego jak zakupić cebulki , posadzić a na wiosnę cieszyć się nimi razem z innymi z ogrodowiska. Pozdrawiam
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 08:57, 05 wrz 2014

Do góry
Gośka po powrocie z urlopu tyle spraw do ogarnięcia, że nie mam czasu na ogród. Nie mam tez doświadczenia z cebulowymi ale mam nadzieję, że sie ogarnę i coś u mnie tez się pojawi
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 08:51, 05 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Pięknie będzie

Danusiu też mam taką nadzieję. A jak u Ciebie z tulipankami i innymi cebulowymi- czy Ty też kupujesz i będziesz sadzić żeby mieć kwitnący ogród wiosną? Pozdrawiam
Mój kawałek planety 08:27, 05 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Kasiu wreszcie nadrobiłam u Ciebie, mam już internet (hura). Widzę, że planowanie w toku, doradzających tez sporo, inspiracji również, nerwów życia codziennego też troszkę. Pozdrawiam pozytywnie a jutro już "piątunio", myślę, że masz wolną sobotę

Cześć Kochana, Dziękuję że zaglądasz, ja jakoś ostatnio mam mniej czasu, zaczął się rok szkolny i już trudniej wszystko ogarnąć i doba za krótka ogród na razie zarzucam bo od wiosny zacznę od początku, miałam kupić kilka kanadyjek i posadzić na żywopłot ale i już tego nie jestem pewna.
pozdrawiam Cię ciepło
Nasz ogród - wspaniała przygoda czy czarna magia 08:12, 05 wrz 2014

Do góry
Hej, nadrobiłam wreszcie u Ciebie po moim urlopie.

Widzę, że Szefowa Cię odwiedziła Będziesz robić tę rabatę wg sugestii Danusi?

Pozdrawiam
Ogród, który ciągle zmieniam 07:25, 05 wrz 2014

Do góry
Jag_58 napisał(a)

Danusiu bardzo dziękuję mały człowieczek jest słodki i kochany w niedziele będzie miał juz 2 tygodnie czas leci
Danusiu urlop sie udał ,wypoczęłaś ??? to Ci burza pokrzyżowała plany bez internetu trochę ciężko i brak kontakt z forum ale najważniejsze ,ze już po takich niespodziankach
pozdrówka i buziaki

Jagódko urlop bardzo udany, parę zdjęć wrzuciłam u siebie jakbyś chciała zobaczyć
Na Łowieckiej 07:20, 05 wrz 2014

Do góry
Witaj Ilonko.

Nadrobiłam wszystko u Ciebie po moim urlopie. Fotki piękne, możesz byc naprawdę zadowolona z ogrodu, z tego co osiągnęłaś.

Pozdrawiam
Pomóżcie wyczarować mi ogród 07:09, 05 wrz 2014

Do góry
Violka dopiero teraz dotarłam przez tę moją awarię internetu. Nie martw sie tą ziemią, dacie rady przerobić i kiedyś bedzie to tylko wspomnieniem. Ja wiem, ze teraz z lekka jesteś przerazona tym co Cię czeka ale pozytywne nastawienie, bo szkoda pozwolic na stres wyniszczający człowieka.

Trzymam kciuki i pozdrawiam
Mój wymarzony ogród 06:52, 05 wrz 2014

Do góry
Magda_ napisał(a)
a ta rabata jest smutna a ja nie wiem jak ją poprawić, ale żeby nie przesadzić z ilością roślin

A chciałbys dodać jakiś konkretny kolor? Różyczki bierzesz pod uwagę może? Albo jeżówki?
Ogród, który ciągle zmieniam 20:15, 04 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Witaj Jagódko. Człowiek tydzień się urlopuje, po górach lata, potem jeszcze internet po burzy mi pada a tu takie nowiny mnie omijają.

Gratulacje kochana babciu, oby w zdrowiu dzieciątko rosło u pociesze całej rodziny

Pozdrawiam serdecznie

Danusiu bardzo dziękuję mały człowieczek jest słodki i kochany w niedziele będzie miał juz 2 tygodnie czas leci
Danusiu urlop sie udał ,wypoczęłaś ??? to Ci burza pokrzyżowała plany bez internetu trochę ciężko i brak kontakt z forum ale najważniejsze ,ze już po takich niespodziankach
pozdrówka i buziaki
Ogród, który ciągle zmieniam 19:47, 04 wrz 2014

Do góry
Witaj Jagódko. Człowiek tydzień się urlopuje, po górach lata, potem jeszcze internet po burzy mi pada a tu takie nowiny mnie omijają.

Gratulacje kochana babciu, oby w zdrowiu dzieciątko rosło u pociesze całej rodziny

Pozdrawiam serdecznie
Ogródeczek 19:38, 04 wrz 2014

Do góry
Przyleciałam podziękować za odwiedziny, czytam i nie wiem czy dobrze, a rozumiem, że Bartek to Beata?
Pozdrawiam, będę zaglądać
Moja codzienność - ogród Oli 19:34, 04 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)

No ja Cie proszę, jak to z czym do ludzi - no z pięknym ogrodem.
A zdjęcia porównawcze super będzie zobaczyć

Na razie tylko pół ogrodu
Zrobię porównanie na pewno
Kosolkowa Pasja 19:29, 04 wrz 2014

Do góry
Waldek napisz proszę jeszcze czy jakiś przybliżony przelicznik tego obornika na m2 rabaty jest możliwy do podania?
Moja codzienność - ogród Oli 19:28, 04 wrz 2014

Do góry
leon60 napisał(a)

Maja z czym do ludzi heh ale przed i po obiecuję zrobić, może w weekend się uda

No ja Cie proszę, jak to z czym do ludzi - no z pięknym ogrodem.
A zdjęcia porównawcze super będzie zobaczyć
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies