Też mam ochotę już sadzić raczki swędzą Mam : Queen of night, Elegant Lady, Salmon van Eijk, Claudia może jeszcze coś dokupię białego ale szaleństwa nie będzie
Olcia ja też dzisiaj lałam gnojówka ,a Kasia Bawarka napisała że już na to za późno(nie należy pobudzać roślin ) . A śmierdzi to cholerstwo że nie da się wysiedzieć Emusiowi obiad podałam na tarasie ,za chwilę przychodzi do domu i mówi ze gnój chyba ktoś wywozi bo tak śmierdzi
No ja Cie proszę, jak to z czym do ludzi - no z pięknym ogrodem. A zdjęcia porównawcze super będzie zobaczyć
Jak ja się cieszę, że Google istnieje Nie mogłaś po ludzku mi napisać, że fiolety, róże…
nie ładne czy co ??
haha, ja poprzednio od "pewnej" pani słyszałam regularnie "jak ci się tak chce", "ale roboty sobie narobiłaś" , że pięknie lub ładnie już nigdy . Najważniejsze, to mieć swoje zdanie i dystans do tego, co się od tego typu ludzi słyszy .
Jestem pewna, że cudne Sypiecie tymi nazwami obcymi jak z rękawa, a ja bidna nie wiem o co kaman
Olu ogród bosssski co tu dużo mówić! ja też mam taka "życzliwą sąsiadkę", która ciągle mi gada "ale ci sie tak chce..., lepsza trawa itp akim ludziom po prostu żal d... ściska