Mogę Wam dziś pokazać miejsce, gdzie powstaje nowa rabata (po domku dla dzieci). Wczoraj do nocy mąż wycinała darń. Dziś dalsze prace nad przygotowanie rabaty.
Cebulowe obowiązkowo, jeżówki testuję. Właśnie się okazało że z 4 białych została mi 1. taka sierota. Czaję się na green jewel.
Za to ta szaleje. Ładnie się rozrosła nie choruje (tfu tfu)
Z tymi fotkami to i tak cud ,że są .. Boooo..gdyby nie Marta to mielibyśmy..figę z makiem kafelki Ci zaraz obfocę,żeby sytuacja się wyjaśniła
Uczulenie na kota...ooo..ja Cię...straszne..to znaczy..jak patrzę z mojego punktu widzenia...nie wiem co bym zrobiła, gdyby mi takie uczulenie wykryli.. chyba bym się zapłakała na śmierć ..zwłaszcza teraz , kiedy kota już mam ja mam uczulenie na paprykę pod dowolną postacią ( nawet sypka ) co powoduje różne komplikacje podczas podróży...ale i tak...wolę paparykę niż kota
Puść już te kciuki ..bo Ci przy naszym tempie ulecą konieczna kolejna warstwa uszczelnienia, bo przecieka ..no i te nogi....ale w sumie...dzięki ,że trzymasz
Aaaa.... koreczki do roslin wodnych zamówiłaś ???
Buziole gorące
Voila moje kafelki w łazience a raczej..moje ssssSskarby diamenty
Mam jednego takiego przetacznika i uwielbiam go, chciałam mieć cały szpaler i dokupiłam niby taki sam (tak mówił sprzedawca), ale chyba nie jest taki sam co myślicie?
Czy znacie nazwę tego pierwszego i tego drugiego?
Witam serdecznie. Proszę o pomoc w identyfikacji trawy - dostałam sadzonkę, ale boję się, że to ekspansywna mózga trzcinowata. Rośnie bardzo szybko.
Kępa-matka, kilkuletnia, właściwie ma pokrój kępowy, ale rośnie na suchym stanowisku.
Kwitnie teraz
Ale cudowności
Pięknie - wszystko kwitnie, pachnie, zachęca bzyczki
U mnie lilie, liliowce i pusznogłówki w pąkach jak zaklęte księzniczki.
Szukam 3 różyczek na moją nową rabatę w różowych kolorach, wielkokwiatowe i pachnące. Pomożesz?