Jak dla mnie BOMBA!!!!!
A w tle te bloki....wygraliście los na loteriii☺☺☺☺
Ci z bloków pewnie dałoby dużo żeby wypić poranną kawę na tak pięknych okolicznościach przyrody
Pozdr
Piękna róża Kasiu, masz piękny ogród a kolekcja róż przecudna, ta powyżej co to za jedna? Śliczny kolorek.
Pytałaś u mnie o trawy przy schodach na begoniowej, to Turzyca włosista 'Frosted Curls'.
Ślicznie, te czosnki są cudne, nadają tyle uroku rabatom.
Czemu tak rzadko focisz swoje roślinki, coooom?
Marti, a o jakichś turzycach między kulkami myślałaś może? Ja mam FC u Madżenki widziałam stipę zdaje się, gdzieś przemknęły mi też brązowe trawy i żurawki, ja wiem, że decyzja bardzo trudna, ale dasz radę Szałwia i trawki wśród kulek to też ciekawe zestawienie moim skromnym zdaniem, ale ja z tych co nie bardzo się znają na zestawieniach, więc nie wiem.
Dziękuję za miłe słowa.
Tak jak widać Ze dwie odmiany już kwitnie.Mam jeszcze kilka innych ale te nie kwitną.A te nowe dokupione jakoś ślimaczo rosną
Rżóe mają swój koronny czas.Teraz wszędzie chyba są najpiękniejsze.
Ostróżki, u mnie jakieś małe rachityczne [img size=333x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/145/1456047/original.JPG[/img]
Nie wiem co to za rośliny, może ktoś wie i pomoże nazwać.
1. taka trawka z długą łodyżką z drobniutkimi białymi kwiatkami
2.ten kwiat przypomina mi floksa , ale żółty?? nigdy nie miałam
Według mnie nic takiego - nieinfekcyjne zasychanie brzegów liści - widać, że świeżo posadzony i system korzeniowy jeszcze słabo rozwinięty nie nadąża z dostarczaniem wody - mój też tak miał przez pierwsze dwa-trzy lata.. Potem jak się porządnie ukorzeni, to minie.