Na pytania odpowiedziałam u Was .....irysów przybywa i doza ilosc tylko same kiełki pokazała .
Bajzel mam okrutny wszedzie słoma z tych rozplenic rozwalają sie snopki. Te warkocze to jednak wygladaja dobrze i trzymaja susz na miejscu. Dziekuje za miłe słowo ale niezasłużone )))))
Trudno uwierzyc ze weekend tski fatalny sie zapowiada dzis tak pieknie )) rano był przymrozek ale stokrotki i reszta ma sie dobrze. Lece na chwile do Was buziaczki
Jolu jedna juz w ziemi siedzi
Nie robiłam zdjęć, bo już ciemnawo było jak skończyłam. A w sumie to nie skończyłam - dzisiaj będęPoza tym efektu nie ma jeszcze
Druga czeka w zacisznym miejscu:
Drabina nigdy nie byla moja przyjaciolka. W tym roku chcialym kupic dobry sprzet na wyciagniku ale skonczylo sie na zakupach w L I jestem bardzo zadowolona. To trudne zadanie takie p ciecie ale Ty juz masz doswiadczenie ))))
Utwierdziłam mnie w przekonaniu dobra kobieto, tylko jeszcze mus mężusia przekonać, bo on chce coś Ala twoje ogrodzenie. W sumie tez ładne, ale wydaje mi sie ze szklane fajniejsze.
A wiesz, że 3 lata temu jak ogród przewalaliśmy to mówiłam, że to koniec nic więcej nie zrobię? Oczywiście co roku coś dosadzam, zmieniam - Albo ja tak nie umiem albo po prostu inaczej się nie da
Hej Joluś, trzeba cieszyć się z wszystkiego. Dziś wybieram się nad jezioro, tam wzdłuż promenady gwiazd są pasem posadzone krokusy i podobno już kwitną doczekać się nie mogę