Pomóżcie wyczarować mi ogród
20:10, 26 sty 2015
Ha, ha, ha 

Hit forum.
Miny bezcenne
Kompostownik pod pierzynką

Hit forum.
Miny bezcenne

Tesiulka...jakoś tak mi głupio z tą moją szopą na pierwszej stronie...jeśli się przeniosę to z nowym wątkiem...oczywiście o szopie tez będzie
...buźka i dzięki za dobre słowo
Wszystko budzi się u Ciebie do życia i jak wiosny nie czuć ?
kompostownik mam zamiar założyć w tym roku , zobaczymy jak pójdzie
Akurat trafiłam, ale dziś robię duży projekt, co jakiś czas zaglądam, żeby oczy zmieniły "widok"
Dopiero teraz zaglądam...
Piszę się na kawałek zawilcówNie wiem gdzie, ale to zmartwienie na potem..
Dzięki za info o irysie...
Trzeba zrobić tak
Gdzieś wcześniej w trawniku, przyjrzeć się z okien, tarasu, nie wiem czego - konkretnie z miejsca z którego obserwujesz to miejsce najczęściej - wsadzić dwa gęste drzewa np. kolumnowe z koroną żeby zasłaniała ten dom.
Płot zasłonić litym żywopłotem, najepiej z ciętych poziomo Smaragdów - będzie najtaniej i najszybciej, przed nimi posadzić za widokiem drzew - hortensje Vanille Fraise. Na leweo zasłonić ekranem z ciętego cisa kompostownik, on przyciąga całą uwagę i to negatywnie przyciąga, zostawić przeswit na przejazd taczki.
![]()
Żółte to trzmieliny na pniu, niebieskie może być lawenda jeśli tam słońce, do lawendy dodaj burgundowe jeżówki i Stipa tenuissima, na prawo bordowe żurawki i krwawniki plus Stipa, potem w prawo hortensje.
Między kulkami z trzmieliny możesz przepleść miskanty Morning Light. To żółte drzewo niekoniecznie, ale może to być żółty buk, kolumnowa forma czegoś co się przebarwia na żółto lub pomarańczowo. Cięty w kolumnę, wiąż Wredei by pasował ale on choruje strasznie.
Violcia, bo ja się pogubiłam. Ty lubisz ten zielony płoty, czy nie?