Moniko moją trzmielinę posadziłam co 60 cm, zatem Twoja sadzona co 80 cm - powinna być dla niej odpowiednia odległość. Moja będzie ostro cięta w małe kulki więc się nie stresuję odległością )
No to mam problem z glowy i spokój z M graby zostają, będzie kasa na sandalki
Moja bergenia zielona. Tylko co roku stare liście wewnątrz kępy najpierw czerwienieją, potem żółkną a potem zamierają...
Czerwienią sie też jesienią od przymrozków...
Mogłam i jeszcze poprawię Macham
A czy my nie wyglądamy na stałe bywalczynie CHFSh ?
Moniko moje trzmielinki posadziłam co 60 cm, ale mam emerald gold, więc mogę ją mocno w kulę ciąć. Jaką masz odmianę ?
No to chyba musimy głososowanie zrobić
Jeszcze w ogóle nie myślę o urlopie zarobiona jestem
Chyba będę musiała do Koziej Wólki pojechać siary nie mogę ogrodowisku robić
Jaki cudny rządek umbrelek!!! Bo że kolejowa wymiata, to już wszyscy przywykli Niestety z koszeniem Madżenka ma rację, ale będziesz miec pretekt do założenia nowej pięęęęknej rabaty
Madziu ja moje będę jednak w niskie kostki na nóżkach kaształtować. Nie będę jednak po raz kolejny garbów wymieniać.. CHude mam przed płotem idę sobie CHFHs pooglądać aby dalej szukac inspiracji na "angielkę "
Gosiu z igeiłkowego - mi tez jakoś za szybko minął czas z rh... ale to pewnie przez ten deszczowy tydzien
Żon hartowNy od 21 lat... Ale mi już szkoda kasy.. Jakieś sandalki na urlop muszę zakupić
Madżenka ja widziałam te graby ... jak ginąć to z honorem ... i nie w toalecie ... z takimi grabami jak najbardziej ... ale to nierealne ... żon wybaczy ... hartowany od lat kilkunastu ))))))))))))))))
Dziekuję za meldunki pogodowe i machanie
Ja dzisiaj ukręcałam główki rodkom... Najgorszy był ten najbardziej urodziwy... Love song/ percy
Został mi już tylko alfred do ogołocenia....
Pisłam rownież, że nie wytrzymałam i ogoliłam dzisiaj 4 kulki bukszpanowe w przechowalni... Bo dzisiaj nie padało....
I grupa wrocławska kusi mnie na zakup dużych grabów! Raaatuuuuuunku Żon mnie zabije!!!!
Nie drażnić lwa!!!!! Mam wariant oszczędnościowy.... Za wczasy zapłaciłam..... Buuuuu jakie graby..... Buuuuuu jakie buksiki.... Buuuuu może do jesieni bedą?
Nie byłaś w PIU? Najlepsze steki świata!!! A sorbet cytrynowy jadłaś?
tarasik z sosanmi boski, prawda?