Ela powiem nieskromnie że mi się podoba wyciepałam jesienią liliowce, piwonie przesadziłam w inne miejsce, dosadziłam kulki i wreszcie widać stipy i miniturowe liliowce
Ten żwyopłot jest z bukszpanu variegata. Zastanawiam się czy ciąć go w kawdrat czy na półokrąglo-walec?
Aga - nie wiem jaka to hosta, rzadko przywiązuję uwagę do gatunku, hosty kupuję takie jak mi się podobają... Ta ma niebieskie liście... Mam takie dwie. Za rok mogę Ci kawałek wykopać
Juzia nie kryguj się kupuj małe brzozy. Widziałaś moje ? Rosną 2 rok u mnie..... Kupowane w necie za 45 zł... A teraz mają taki rozmiar jak w centrum ogrodniczym za 800 zł....
Czy Ty wiesz, że nie wiem o jakiej pergoli w ZC piszesz??! Muszę pojechać obejrzeć...
Gabi takie pergole jak mi się podobają od razu z gotowymi kanapami 40 tys
U stolarza taniej wyjdzie... Ale w tym roku się zgapiłam a mi potem pół ogrodu zdemolują... Więc postanowiałm , że za rok pergolę zrobię..... Tylko się nie mogę zdecydować.... Na froncie, czy z boku... Więc się nie spieszę. W tym roku testuję kanapy na zachodnim tarasie jeśli się spisza to będzie na zachodnim pergola
Łosiu ja do mojej gliny standardowo dodawałam pisaku + torf. Nie jestem specjalistą od gleby... Jak słabo rośnie nawożę.... Najgorsza jest glina...
Dla ciebie dzisiejsze fotki - rodgersja kasztanowcolistna
z cienistego miejsca