Ogród wśród dębów.
23:16, 15 lip 2016
Na rabatach kolo domu chcę mieć hortensje Limelight plus Miskant Gracilimius albo Ml, bo nie wiem czy gracek nie za duży i obwodka z bukszpanu. Tylko niw wiem ile tych hortensji mam posadzić i jak to do konca rozplanowac. Nobi nie wiem czy czegoś za albo przed obwodka z bukszpanu nie dolozyc ale nie wiem co i nie chce namieszać. Jutro wstawie dokladne wymiary tych rabat.
Natomiast na tej dlugiej rabacie vis a vis domu myślałam, idąc od bramy Gracilimiusa, potem jakis iglak zeby mozna go bylo na swieta ozdobic swiatelkami np. Jodla kaukazka, a potem koncepcji brak. Podobaja mi sie kule bukszpanowe ale nie wiem jak je rozplanowac i czy pisadzic same czy z czymś? A moze zupelnie inaczej, np. Jakies karlowe berberysy plys rozplenice albo jakieś male turzyce.
Natomiast na tej dlugiej rabacie vis a vis domu myślałam, idąc od bramy Gracilimiusa, potem jakis iglak zeby mozna go bylo na swieta ozdobic swiatelkami np. Jodla kaukazka, a potem koncepcji brak. Podobaja mi sie kule bukszpanowe ale nie wiem jak je rozplanowac i czy pisadzic same czy z czymś? A moze zupelnie inaczej, np. Jakies karlowe berberysy plys rozplenice albo jakieś male turzyce.