Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Sebek 14:10, 29 lip 2016

No tak - pada i już Cię z samotni do domu wygoniło Ale przynajmniej foty zyskaliśmy Ten trzypędowy miskant rozczulający
gierczusia 14:28, 29 lip 2016

Sebek napisał(a)
No tak - pada i już Cię z samotni do domu wygoniło Ale przynajmniej foty zyskaliśmy Ten trzypędowy miskant rozczulający

Foty były z rana wtedy zdecydowanie najlepsze oświetlenie zdjęć musiałam se powiększyć zdjątko ,żeby te 3 pędy zobaczyć...echhhh....detalista z Ciebie byś doradził lepiej co zrobić by ten miskant był lepszy..wiele osób mówiło ,że sporo traw po tej zimie im padło..mój miskant też gorszy niż w ubiegłym roku, choć żyje....co mu zapodać by znów był ozdobą ??
Sebek 14:54, 29 lip 2016

gierczusia napisał(a)

Foty były z rana wtedy zdecydowanie najlepsze oświetlenie zdjęć musiałam se powiększyć zdjątko ,żeby te 3 pędy zobaczyć...echhhh....detalista z Ciebie byś doradził lepiej co zrobić by ten miskant był lepszy..wiele osób mówiło ,że sporo traw po tej zimie im padło..mój miskant też gorszy niż w ubiegłym roku, choć żyje....co mu zapodać by znów był ozdobą ??

Moje odbiły tez polowicznie - po prostu poczekam rok dwa i znów będą normalne Ale dziewczyny pisały, że gnojowka z pokrzyw dużo dała - u siebie spróbowałem i... w sumie dziala - choć może to też kwestia czasu
Ewa777 15:42, 29 lip 2016

U mnie też rośnie chwastnica
Opuchlaki są, ale zdecydowanie jest ich mniej
Gołe ślimoki też się zdarzają, ale tych z domkami znacznie więcej. Mam całe ślimakowe drzewa.

A do tego nowego nasadzenia lilii i róży wybrałaś już jakie one będą?
gierczusia 16:40, 29 lip 2016

Ewa777 napisał(a)
U mnie też rośnie chwastnica
Opuchlaki są, ale zdecydowanie jest ich mniej
Gołe ślimoki też się zdarzają, ale tych z domkami znacznie więcej. Mam całe ślimakowe drzewa.

A do tego nowego nasadzenia lilii i róży wybrałaś już jakie one będą?

Echhhh, chwastnica dużo masz ?? wyrywasz, czy jak ???
Z opuchlakami walka na śmierć i życie: owadofos, mospilan, teraz będzie wrotycz a jesienią larvanem ...iiii...zobaczymy kto górą

W kwestii nasadzeń to tak kombinuję kolorystycznie....nie wiem , czy coś będzie widać .....

Skupiam się na czerwonofioletowym i żółtozielonym

Bogdzia 19:26, 29 lip 2016

U mnie temu samemu miskantowi tylko jeden pęd w tym roku wyrósł , chyba zgnił bo raczej nie zmarzł.
Pluszakowa 19:56, 29 lip 2016

Elu u nie na budowie na ostatniej prostej jaja jak berety. Chyba będę mogla o tym mówić jak już będzie po.

u ciebie ślicznie ta bukietowa jest pienna?

U mojej mamy też jest chwastnica i raczej będzie bo sąsiedzi mają koncertowe chwasty. Mamę pocieszam że to teraz modne hit na Chfs, a moja mama mi każe ciszej mówić żeby nie usłyszeli

Boże jak ja bym chciała mieć wolną chatę i w spokoju wypić ciepłą kawę. Marzenie
Mala_Mi 22:44, 29 lip 2016

Ela... dziękuję za mały mikrokosmos na fociach... tęskniłam już za nim..

Opuchlaki mogą też przychodzić z za płota.. miskanta też mogły Ci wmniamać.. lubią perz, mogą lubieć i miskanty. Zresztą u siebie na plaskato 3 z zebrinusa upinkoliłam.. Seksu przed nie było.. tylko od razu plaskata.
kasja83 18:18, 31 lip 2016

gierczusia napisał(a)

Echhhh, chwastnica dużo masz ?? wyrywasz, czy jak ???
Z opuchlakami walka na śmierć i życie: owadofos, mospilan, teraz będzie wrotycz a jesienią larvanem ...iiii...zobaczymy kto górą

W kwestii nasadzeń to tak kombinuję kolorystycznie....nie wiem , czy coś będzie widać .....

Skupiam się na czerwonofioletowym i żółtozielonym

Hej Elu...tak sobie wpadłam w odwiedziny-u mnie deszczowo i w końcu trochu ogarnęłam roboty gabionowo-ziemne. Au Ciebie taaakie mądre wykresy
JulkAd 19:00, 01 sie 2016

gierczusia napisał(a)

Padłam kompletnie nie znam tego słowa...Juleczka...tłumacz

Kiedy i on nie wie skąd ta nazwa...twierdzi, że jego babcia tak mawiała