Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej
00:04, 11 sty 2013
Niop własnie pokazałam u siebie skarpę chyba widziałaś ....moja skarpa to też piasek ....psiaki cuuudne moje też podkradają chleb ale ptakom ....

Kasiu tym razem zostawiam ślad po sobie, bo prześledziłam całe 100 stron( faktycznie pędzisz, jak z tym ogrodem popędziłaś
) A ogród powala na kolana, po prostu brak słów ... I dom piękny ... I ten spokój i cisza ... tylko pozazdrościć ... I metamorfoza "przed i po" - rewelacja ! Czuję, że pomęczę Cię w sprawie rabatek u mnie, bo u Ciebie też dużo cienia
Jeśli masz jeszcze jakieś zdjęcie tej skarpy po prawej stronie, to proszę wklej, bo jestem na etapie myślenia, czym obsadzić moją cienistą skarpę, choć u Ciebie tam chyba akurat sporo słońca jest ? O tą po prawej mi chodzi, która łączy się, z tą żwirkową :
![]()
co to za roślinki, te żółte kulkowate ?

[![]()
![]()
![]()
Zeta potwierdzam, że pędziszSkoro ja ledwo daję radę z Twoim wątkim tzn, że speed torpeda jesteś
Jak ja bym chciala mieć takie tyły , machniom???? Schody rewelacja, skarpa kamienna zachwyca, jak jeszcze obrośnie tym winobluszczem to będzie pieknei. Pogubilam się obsadziłaś ją bluszczem czy winobluszczem?
A rabata z kuelczkami iście ogrodowiskowa!!! cudna!!!
I nie starsz wiosną, bo własnie będziemy się domagać fotorelacji z akcji ogrodowychA ja w szczególności czekam na letnie fotki hortensji bo widzę, ze masz sporą kolekcje do podziwiania.
Buziami lecę kolejne ogrody poczytać
O żaluzjach napisalam u mnie