Moje carexy oshimensis i carex ornithopoda variegata marne. Nie to co NN morowi.... Własnie się zastanawiałam co źle z nimi robię...
Śliczna ta twoja brązaowa trawa.
Mnie nawet dzisiaj nie swędzi Pogoda barowa
Odpoczywam, dom wysprzątany, na procesji nie byłam bo leje, pójdę wieczorem, poczytałm w necie o cięciu azali bo mi się podobają kule azaliowe.... Sielsko, anielsko, leniwie
Jutro popracuję u tesciowej na ogrodzie, muszę skończyć jej rabatę hortensjowo-lawendowo-różano- bukszpanową, mam do zrobienia kanciki, odchwaszczenie.... Zatem dobrze że dzisiaj sobie poleniuchuję. Opatrzność wie jak naszym losem kierować
Magda ja jestem w szoku jak mnie wzięło na warzywa. Mamy własną sałatę, rzodkiewki, koper, szczypiorek, lubczyk a we wtorek kupiłam rozsady pomidora...
Aż się boję ile tego będę miała za rok, bo bukszpany z bajzlowni będą przeniesione w inne miejsce i powstaną kolejne skrzynki z warzywami
Dzisiaj była pasta serowa na śniadanie z własnymi rzodkiewkami i szczypiorkiem + sałata
Zgodnie z poleceniem Bogdzi wszystkie rh należy uszczykiwać Wyobraź sobie uszczykiwanie u Bogdzi.... Bo mnie moje 7 szt przyprawia o zawrót głowy
Pozdrawiam z deszczowego Wrocławia
Niestety pada...
Aga jak myślisz jutro giełda będzie otwarta? Muszę kupić kwiaty do domu (doniczkowe) bo oprózniłam prostokątne donice po bambusach i wypadaloby je obsadzić.
Kiedy się wybierzemy do polplantu?