Jest coś naprawdę mocnego i efektownego.. a motyli to są teraz całe roje, bo byliny prawie same "motylowe" som
Jeszcze latają chmary bzygów No i pszczólki zbierają nektar. A wszędzie wokół kurz, sterty materiałów budowlanych a tu taki "amfiteatr", kwitnące tarasy - oaza spokoju, dla zapracowanego inwestora, który potrzebuje chwili wytchnienia i zawieszenia wzroku na czymś pięknym, pachnącym. Ja to zrobiłam, tylko co na to powiedzą brygady budowlane?
System załatwi najgorszą sprawę, bo najbardziej czasochłonną, nie wiem czy wiecie, że właśnie podlewanie zajmuje najwięcej czasu w tygodniu. Ten czas można poświęcić na pielenie, przycinanie, wszystko inne...no i oczywiście cieszenie się ogrodem. Bo jakaś przyjemność musi być
Stwierdziłam, że moje wtrancanie się u Ciebie, tak mimochodem, od niechcenia robi dobrą robotę Ty umiesz zareagować w czas Marzeniu Rezygnuję chyba z tojeści, mam już w zanadrzu pewne typy
Gardenarium?! Ty u mnie,,, nawet mi się nie śniło, że zajrzysz,,, za to Twój OGRÓD śni mi się po nocach,,,jest boski,,,nawet nie wiem jak Ci pogratulować, jesteś Wielka
myśle myślę nad tym systemem nawadniania i chyba jednak zrobię,,,