W moim małym ogródeczku - Dorota
20:15, 17 cze 2017
Miło, że wpadłaś do mojego ogródeczka
Właśnie dziś u nas troszkę padało, ale to wszystko mało, nadal jest sucho. Może trawnik troszkę się zazieleni. Roślinki podlewam kilka razy dziennie. Mam przyzwolenie na włączenie się pompy 3 razy, później mogła by się pompa zapowietrzyć z braku wody. Fajnie, że chociaż u Ciebie deszczyk podlewa, u mnie ta wiosna jakaś strasznie pokręcona.
Mój eM broni trawnika jak lew, a jest go sporo. Teraz po usunięciu wierzby, która rosła na środku podwórka trawnik wygląda na bardzo duży. Wczoraj trochę przed deszczem wiało, a po deszczu okazało się, że wierzba pękła na pół.
Cieszę się, że podoba Ci się to co pokazuję.
Dziś wzięłam się za szycie pokrowców na poduchy z krzeseł ogrodowych, oczywiście z motywem kwiatkowym, jak mi wyjdzie szycie to pokażę efekt moich wypocin.
Mój eM broni trawnika jak lew, a jest go sporo. Teraz po usunięciu wierzby, która rosła na środku podwórka trawnik wygląda na bardzo duży. Wczoraj trochę przed deszczem wiało, a po deszczu okazało się, że wierzba pękła na pół.
Cieszę się, że podoba Ci się to co pokazuję.
Dziś wzięłam się za szycie pokrowców na poduchy z krzeseł ogrodowych, oczywiście z motywem kwiatkowym, jak mi wyjdzie szycie to pokażę efekt moich wypocin.