Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Ogród w remoncie 21:05, 19 wrz 2017

Do góry
Nie dziwię się, że serducho... ręka pewnie też
Ogród z rzeźbą 21:04, 19 wrz 2017

Do góry
Zana napisał(a)
Nie olbrzym, on właśnie z tych niskich. Z kitkami ma na razie ok metra, może ciut mniej.

A prócz adagio z niższych tj. do 1,20-1,30 to jakie jeszcze polecasz Aniu?
Ogród w remoncie 21:03, 19 wrz 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Nooooooooo i to się nazywa rozpierducha!

,ale powiem Ci że delikatnie serducho mi drżało
Ogród w remoncie 21:01, 19 wrz 2017

Do góry
Nooooooooo i to się nazywa rozpierducha!
Ogród Mirelli 18:39, 19 wrz 2017

Do góry
Mirella, Ania stożki pokaże w czwartek jednak będą, więc najpóźniej w piątek obfocę
Tu ma być ogród :) 18:37, 19 wrz 2017

Do góry
Ile Ty masz drzew.... szaleństwo

Zdjęcia oczywiście zjawiskowe Wszystko wymuskane

ps. Możesz mi polecić cos z traw - pod okno (także nie więcej niż -1,30m) prócz adagio?
Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 18:34, 19 wrz 2017

Do góry
Martek na prawdę tyle nadrabiania? Mój syn dopiero dziś przytachał książki (dodam, że 20 września to żaden poślizg przecie ) a tak trochę kart pracy, trochę w zeszycie bez wariacji
Na zielonej... trawce :) 18:29, 19 wrz 2017

Do góry
eee_taam napisał(a)

tez byłam ...ale nie za ciuszkami bo panterka to nie mój styl i fason ...choc ogladałam te panterki róznorakie ....szmatki jak szmatki ..jak z chińskiego targu ....kobity mierzyły chciały sie posrać z radości ...choc wydaje mi sie ze jakość i odszycie mierne ....w latach 90 jak latałam po imprezach to takie kiecki to byłby szał pał ....ale dzis nic ciekawego ....natomiast na ulicy bedzie widać lans tych co byli dzis w L

na czosnkach przynajmniej był spokój ....krzyski do mnie nie przemówiły ...wziełam tylko paczke Purple sensation i giganteum spokojnie przejrzałam jeszcze kartony z poprzednich dostaw ...ale tez mnie nie skusiły

PS. ogród zapomniałam pochwalić bo przeciez trudno nie zauwazyc tej pedancji i porzadeczku ...normalnie zyleta troszke zazdroszcze choc lubie swój bałaganik bylinowy

U mnie w B. też na cebulowych cisza... nigdy nie spotkałam aby ktoś prócz mnie tam przewracał w sumie dobrze.. więcej dla mnie było

Merci Justyś
Na zielonej... trawce :) 18:28, 19 wrz 2017

Do góry
kami napisał(a)
Ja sobie bluzę z L softshel chwalę, lekka ciepła i rękawy suche jak grzebałam w ziemi. Choć miałam ją 2 razy na sobie to jeszcze mogę zdanie zmienić.

Angelika co to Ci za wysoka trawa kwitnąca stoi za brzózkami? Bo po lewej to gracllimus.

No właśnie nie wiem jaki to miskant (kiedyś obstawiałam Cabaret, ale pewności nie mam)

ps. Pan, który mi go sprzedawał wciskał kit, że to ML
Na zielonej... trawce :) 18:25, 19 wrz 2017

Do góry
iwonkap napisał(a)

ślicznie
Koniecznie zaproś kogoś do siebie z aparatem, pokaz inne spojrzenie na ogród i nowe kadry

Dzięki

Jak ktoś się nawinie to oczywiście pokaże foty widziane innymi oczami
Na zielonej... trawce :) 18:24, 19 wrz 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Wrocilam do fotek bo są bajkowe. Jak Te wrzosy tak pięknie u Ciebie rosną mnie nie lubią mam tylko w donicach ))

Sama się dziwię, chyba im pasuje u mnie
Na zielonej... trawce :) 18:23, 19 wrz 2017

Do góry
kasja83 napisał(a)

Piękne kadry. Jak się ma taki ogród-to można do znudzenia focić jedno i to samo. Za dwa tygodnie będzie to wyglądać znów inaczej

Dziś tak pięknie słonecznie u mnie, że większość popołudnia dziś spędziliśmy na leniuchowaniu w ogrodzie... można leżeć i gapić się ale fot na razie wystarczy

Na zielonej... trawce :) 18:21, 19 wrz 2017

Do góry
AniMa napisał(a)
Jak widze te Twoje wrzosy to mnie korci...ale nie iwedziałabym gdzie je u siebie dać - więc na razie tylko w jesiennych kompozycjach doniczkowych
Cudnie kadry

Justyna dobrze skomentowała, że ciuszki w L. to styl lat 90-tych, panterka też mi sie nic a nic nie widzi. Skusiłam się na 2 opakowania gladiatorów...krzyśków u nas nie było, giganteum tez nie widziałam....

Wrzosowiska dziękują

Ania u Ciebie takie rewolucje się szykują, że przebieram nogami już zima zapowiada się interesująco

Na zielonej... trawce :) 18:18, 19 wrz 2017

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Ogród masz jak z bajki - w tej jesiennej odsłonie aż się oczy śmieją do zdjęć.

Tak co z grubsza poczytałam i wiem, że będą ambrowce, na fotkach widzę, że już hakuro poszły out - same zmiany na plus.

Host spod domu też się pozbywasz?

Ciekawi mnie co tam wymyśliłaś na wiosnę między wrzosy, bo mnie ta pora roku na wrzosowisku właśnie męczyła.

Piękne masz te cętkowane trawy przy placu zabaw, jaka to odmiana i który rok u Ciebie?

Edyta po pierwsze śliczny avatarek

Ambrowce już przesądzone - czekam na nie cierpliwie

Hosty marnieją mi tam... mimo podlewania, od połowy lata mizeroty z nich..

Trawa cętkowana to miskant zebrinus - mam go z 4 lata - w ubiegłe lata rósł na froncie i był ogromny - ponad 2 metry z kłosami - dzieliłam wiosną na 6 sadzonek - na razie mały i czekam na kłosy, ale to pewnie nie w tym roku

Na rabaty z wrzosami tylko kule cisowe planuje dodać... nic odkrywczego mnie nie naszło... ona dość problematyczna wiosną, bo goło tam bardzo... mam zimę całą na przemyślenia być może mnie olśni coś
Na zielonej... trawce :) 18:10, 19 wrz 2017

Do góry
kami napisał(a)
U mnie w dwóch lidlach z rana było po 2 skrzynki prawdopodobnie po 3paczki w każdej odmiany. Prawdopodobnie bo nie wszystko mnie interesowało. Czyli takich krzyśków powinno być 6 paczek na sklep.
Być może zeszło albo pracownicy mają ogrody i na otwarciu już nie było

Angela wrzosy masz na wzniesieniu? Czy to takie złudzenie.

Złudzenie - one nie są na wzniesieniu

Przejeżdzałam koło L... i byłam twarda... nie skręciłam

Dziś u siostry oglądałam giganteum - cebule spore, zdrowe - kupiła po 5zł/szt (przesyłka gratis) - dumam czy nie wziąć...
Na zielonej... trawce :) 18:07, 19 wrz 2017

Do góry
BasiaLT napisał(a)
Cudowne miejsce. Właśnie jestem na etapie tworzenia w głowie nastepnej rabaty, tym razem z brzozami. Dotej pory myslałam o doorenbosach ale w formie wielopiennej i niższych. Ale z tego co uciebie widzę forma puenna iwyzsza ma ta zaletę ze ładnie sie prezentuje to co jest pod brzozami. No i teraz mam dylemat.

Ech te dylematy ogrodowe nigdy chyba się nie kończą widziałam sporo pinów z wielopiennymi - piękne - też miałabym dylemat jeśli znalazłabym wielopienne w ogrodniczych, bo szczerze pisząc to na żywo nigdzie nie widziałam

Dzięki
Na zielonej... trawce :) 18:05, 19 wrz 2017

Do góry
Kawa napisał(a)
Angela gratki na 500 to raz
dwa - piękne wrzosowisko
3- piękna reszta to wiadomo

Dziękuję trzykroć... ba! stokroć
Na zielonej... trawce :) 18:04, 19 wrz 2017

Do góry
dzięki Monia nie wiem kiedy te 500 zleciało
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:09, 19 wrz 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Oj... niedobrze...
Pryskasz czymś czy odpuszczasz sobie?
odpusciłam
Na zielonej... trawce :) 07:39, 19 wrz 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Basiu specjalnie for You

choć i tak wszystkie powtórzone, pomysły na kadry mi się kończą

Piękne kadry. Jak się ma taki ogród-to można do znudzenia focić jedno i to samo. Za dwa tygodnie będzie to wyglądać znów inaczej
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies