A kto powiedział, że mamy pokazywać tylko to co jest super i cacy?
Zastanów się jeśli wszyscy będą pokazywać tylko wypielęgnowane i wymuskane ogrody to ten kto ma mniej czasu, lub większe połacie do ogarnięcia , albo coś tam u niego rośnie , ale wpadł, żeby poszukać inspiracji się załamie bo dojdzie do wniosku , że sobie nie radzi, jest do niczego, na niczym się nie zna i z niczym nie wyrabia.... Wpada w kompleksy, których mieć nie powinien bo w każdym ogrodzie znajdzie się coś do ogarnięcia, poprawienia i chyba każdemu zdarzyło się mieć chwast tu i ówdzie( mnie nawet dość często)
Wiadomo , że chcielibyśmy pokazywać ogród z jak najładniejszej, najlepszej strony, ale....trzeba też o innych pomyśleć
Dlatego ośmielam się poprosić o fotki bez wzgl. na to czy robota już skończona, czy jeszcze nieI bez stresa...to nie na oceny
nie wiedzialam, ze Coniki takie problemowe sa. mam jedna z 4 lata i wyglada niezle i nawet sie wysiala. Jeszcze jedna mniejsza mam w donicy i chyba czas ja wysadzic gdzies ale pomyslu na nia nie mam. U nas zima sa tanie i kupuje czasami zamiast choinki przed dom.
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Edyta w niedzielę wróciłam z wakacji i za chwilę dalej zaczynam działać. Nic nie zostawiam na wiosnę. Nowy sezon wolę rozpoczynać mając już wszystko zrobione
Aniakupując świerki Conica wiedziałam, że bywają problemowe. Mam 6 sztuk i póki co mają się dobrze. W tym roku nie robiłam oprysku i troche jednego przędziorek zaatakował, ale już sytuacja opanowana
Sylwia dobrze piszesz Jak się napatrzę na te wypielęgnowane piękne ogrody to łapię doła, że u mnie nie jest podobnie
Przesadzę hortensje i wstawię fotki nowego miejsca jak wyszło