Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

14:31, 18 wrz 2017
AngelikaX napisał(a)

Ćwiczymy swoją słabą silną wolę

ps. Ładne chociaż te ciuchy były? Czy szał na metkę był?

tez byłam ...ale nie za ciuszkami bo panterka to nie mój styl i fason ...choc ogladałam te panterki róznorakie ....szmatki jak szmatki ..jak z chińskiego targu ....kobity mierzyły chciały sie posrać z radości ...choc wydaje mi sie ze jakość i odszycie mierne ....w latach 90 jak latałam po imprezach to takie kiecki to byłby szał pał ....ale dzis nic ciekawego ....natomiast na ulicy bedzie widać lans tych co byli dzis w L

na czosnkach przynajmniej był spokój ....krzyski do mnie nie przemówiły ...wziełam tylko paczke Purple sensation i giganteum spokojnie przejrzałam jeszcze kartony z poprzednich dostaw ...ale tez mnie nie skusiły

PS. ogród zapomniałam pochwalić bo przeciez trudno nie zauwazyc tej pedancji i porzadeczku ...normalnie zyleta troszke zazdroszcze choc lubie swój bałaganik bylinowy
kami 15:10, 18 wrz 2017

Ja sobie bluzę z L softshel chwalę, lekka ciepła i rękawy suche jak grzebałam w ziemi. Choć miałam ją 2 razy na sobie to jeszcze mogę zdanie zmienić.

AngelikaX napisał(a)

Angelika co to Ci za wysoka trawa kwitnąca stoi za brzózkami? Bo po lewej to gracllimus.
iwonkap 16:05, 18 wrz 2017

AngelikaX napisał(a)
Basiu specjalnie for You

choć i tak wszystkie powtórzone, pomysły na kadry mi się kończą

ślicznie
Koniecznie zaproś kogoś do siebie z aparatem, pokaz inne spojrzenie na ogród i nowe kadry
leon60 16:36, 18 wrz 2017

eee_taam napisał(a)

na czosnkach przynajmniej był spokój ....krzyski do mnie nie przemówiły ...wziełam tylko paczke Purple sensation i giganteum spokojnie przejrzałam jeszcze kartony z poprzednich dostaw ...ale tez mnie nie skusiły

Jaka cena Krzyśków w stosunku do ilości ? Do L mam kawałek ale korci mnie dokupić
kami 17:24, 18 wrz 2017

14.99zl za 20szt. 12+ cebula
lojalna_ 07:13, 19 wrz 2017

Wrocilam do fotek bo są bajkowe. Jak Te wrzosy tak pięknie u Ciebie rosną mnie nie lubią mam tylko w donicach ))
kasja83 07:39, 19 wrz 2017

AngelikaX napisał(a)
Basiu specjalnie for You

choć i tak wszystkie powtórzone, pomysły na kadry mi się kończą

Piękne kadry. Jak się ma taki ogród-to można do znudzenia focić jedno i to samo. Za dwa tygodnie będzie to wyglądać znów inaczej
AniMa 10:18, 19 wrz 2017

Jak widze te Twoje wrzosy to mnie korci...ale nie iwedziałabym gdzie je u siebie dać - więc na razie tylko w jesiennych kompozycjach doniczkowych
Cudnie kadry

Justyna dobrze skomentowała, że ciuszki w L. to styl lat 90-tych, panterka też mi sie nic a nic nie widzi. Skusiłam się na 2 opakowania gladiatorów...krzyśków u nas nie było, giganteum tez nie widziałam....

lindsay80 10:29, 19 wrz 2017

Ogród masz jak z bajki - w tej jesiennej odsłonie aż się oczy śmieją do zdjęć.

Tak co z grubsza poczytałam i wiem, że będą ambrowce, na fotkach widzę, że już hakuro poszły out - same zmiany na plus.

Host spod domu też się pozbywasz?

Ciekawi mnie co tam wymyśliłaś na wiosnę między wrzosy, bo mnie ta pora roku na wrzosowisku właśnie męczyła.

Piękne masz te cętkowane trawy przy placu zabaw, jaka to odmiana i który rok u Ciebie?
kami 10:42, 19 wrz 2017

U mnie w dwóch lidlach z rana było po 2 skrzynki prawdopodobnie po 3paczki w każdej odmiany. Prawdopodobnie bo nie wszystko mnie interesowało. Czyli takich krzyśków powinno być 6 paczek na sklep.
Być może zeszło albo pracownicy mają ogrody i na otwarciu już nie było

Angela wrzosy masz na wzniesieniu? Czy to takie złudzenie.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies