Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Igiełkowy ogródeczek 15:44, 01 lut 2013

Do góry
ZbigniewG napisał(a)

Mam rzeczkę i takie widoki:
I moje maleństwo- jodła koreańska ice breaker:

Gosia widzę że się "naprawiłaś"
maleństwo śliczniaste ale ja duży chłopak jestem to raczej te wyższe mnie pociągają słyszałaś o takim: cyprysik Lawsona Filip's Golden Tears (dla ściśłości Filip jako taki absolutnie nie )

Jak bym miała tyle co Ty to pewnie tylko igiełki bym ciągle wstawiała, ale u mnie to mało takich rarytasów, mam kilka maluchów, ale nie ma co jeszcze pokazywać, bo to w zeszłym roku sadzone- a wiadomo jakie one mają tempo. Mi o takie karłowe jednak chodziło- bo są na małej rabatce. Na wiosnę sobie do japońca coś kupię, to na pewno się pochwalę
A na tego lawsona Filipka to sobie zaraz zerknę
Igiełkowy ogródeczek 15:37, 01 lut 2013

Do góry
dorkow0 napisał(a)
Gosia, ja przez Ciebie te Żurawki zamówiłam i cieszę, się jak dziecko, że już w marcu je dostanę... Więc muszą być piękne i silne... Zresztą większość Żurawek daje sobie radę, tylko nie są takie cudne...

Ja też pod wpływem wiadomo jakim nabrałam chęci na żurawki, a ponieważ z tych jak dotąd zadowolona jestem, teraz sobie georgie peach upatrzyłam, może jeszcze jakąś wybiorę, zobaczymy.
Igiełkowy ogródeczek 15:35, 01 lut 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Żurawki są serio całkiem niezłe jak na tę porę roku.. Tak Ci z nimi kibicuję , bo teź chcę na przód wtrynić w tym roku żurawkę a tam o okrywaniu nie ma mowy

Jak luty przetrzymają, to myślę, że dalej z górki będzie i planuję je podzielić, zobaczymy co z tego wyjdzie
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 09:11, 01 lut 2013

Do góry
Pozdrawiam, i miłego dzionka, mam trochę do nadrobienia, mam nadzieje, że dziś się wyrobię, buziam i na imprezkę liczę wieczorem
Działka prawie w Borach Tucholskich 09:08, 01 lut 2013

Do góry
ZbigniewG napisał(a)

Gosia niedobór powiadasz z tego co widzę to wyrabiam 70% normy zdjęciowej na całe forum
no może ciut przesadzam

są i igiełki

Już się tłumaczę
Widzę nieproporcjonalny stosunek kwiatków do igiełek...hehe
Ale to pewnie jak w życiu, więcej amatorów tych pierwszych
Dobra, dobra już nie narzekam, cieszę się, że jesteś i mogę sobie pooglądać, a kwiatki też lubię
Igiełkowy ogródeczek 08:53, 01 lut 2013

Do góry
Witajcie Kochani, ja jeszcze meczę się z wyborem wakacji rodzinnych, ale już widać koniec, bo głowa mi pęka od nadmiaru słońca na tych lazurowych zdjęciach....hehe, dwie imprezy szkolne i wystarczyło, żebym nie miała już sił na ogrodowisko, ale za to zwolniłam
U mnie śniegu brak, wiatr tak szalał, że przewrócił doniczkę ceramiczną napakowaną kamieniami w której była choinka- stała na dworze przed wejściem, bałagan się zrobił, donica do wyrzucenia, nawet do głowy by mi nie przyszło, że może się to to przewrócić. Mam za to pretekst na nowe donice, i tak miały być ale teraz to już muszą być na pewno
A do tego sąsiad miał wczoraj niemiłą niespodziankę- 15 albo i więcej wielkich wypasionych kopców, jedna nocka wystarczyła, żeby stworzyć to dzieło, aż mną zatrzęsło na ten widok, jak tylko wstaję to wyglądam czy i u mnie jakiś nie ma. Na razie brak, ale obawa wielka.
Igiełkowy ogródeczek 20:59, 31 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Mam rzeczkę i takie widoki:
I moje maleństwo- jodła koreańska ice breaker:

Gosia widzę że się "naprawiłaś"
maleństwo śliczniaste ale ja duży chłopak jestem to raczej te wyższe mnie pociągają słyszałaś o takim: cyprysik Lawsona Filip's Golden Tears (dla ściśłości Filip jako taki absolutnie nie )
Ogród przydomowy - na zmiany gotowy... 11:26, 31 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Anitko- na brak odwiedzin w ogrodzie to ty nie możesz narzekać, cudowne zdjęcia i nawet żabka ładnie pozuje

Witaj Gosiu
To jakiś żabol chyba i do tego jak sztuczny wygląda,a goście nie wszyscy mile widziani...cóż...jak zabronić krecikowi wizyt...
Igiełkowy ogródeczek 09:38, 31 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)

Witam was, później wpadnę na dużej, bo teraz lecę na przedstawienie do córki, powiem tylko tyle- rano był śnieg a teraz już nie ma i co wy na to?

U mnie rano był śnieg a teraz też jest śnieg i co wy na to

Ja zazdraszczam
Ogród w skali mikro :) 09:13, 31 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
A ja ostatnio tylko nadrabiam, pędzę za wami i nie mogę dogonić

Gośku skądś to znam ... Muszę sobie jakoweś turbodoładowanie załatwić
Igiełkowy ogródeczek 23:33, 30 sty 2013

Do góry
Aniu nie ma co nerwów szarpać, plucha i błocko co roku są i będą tylko w kalendarzu to różnie się układa, trzeba teraz o wiośnie myśleć, za miesiąc już fajnie powinno być
Żurawki czy ja wiem czy one tak dobrze się trzymają, nie mam doświadczenia to moje pierwsze- wszyscy chwalą, a to przecież nie koniec zimy, pewnie się im jeszcze dostanie, a jak bardzo to się dopiero zobaczy, teraz kołderki nie mają to się trochę będę martwić, a co do nazwy - to Lime Marmolade są.
Igiełkowy ogródeczek 23:27, 30 sty 2013

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)

Gosia..to u ciebie już faktycznie nie ma śniegu, u mnie z dachu zaczyna zjeżdżać,co chwilę się wystraszę
A ja siedzę i kombinuje nad remontem,i jakoś sumka za duża rośnie ech...
..na kfiatuchy nie zostanie

Gabrysia, na kfiatuchy zbieraj- jeszcze masz 2 miesiące, a remont nie zając nie ucieknie

No niby nie...ale ja chcę już zmiany
Ale na rabaty frontowe wystarczy

No to ok, jak znam życie to nie tylko na frontowe wystarczy
Mój ogród 23:25, 30 sty 2013

Do góry
Czy ja dobrze widzę, przebiśniegi już kwitnąć zaczynają
Dziewczyny nie ma co marudzić, każdy dzień przybliża nas do wiosny, jest już całkiem blisko, jak luty minie to już prace w polu się zaczną
Moje zmagania ogrodowe 23:20, 30 sty 2013

Do góry
U mnie ciapy już prawie brak, ale błotnisto, szaro i deszczowo, i jakoś nie zapowiadają zmian, musimy jakoś się trzymać, a takie storczyki działają cuda w takie dni. Przepiękny jest
Co z tym ogródeczkiem począć 23:15, 30 sty 2013

Do góry
Z wanilią będzie ładnie
Moja działka. 23:13, 30 sty 2013

Do góry
A ja obskoczyłam jeszcze raz twój śliczniutki ogródek, jest sielsko i anielsko, i pozdrowienia zostawiam
Krowy, staw i my... 23:10, 30 sty 2013

Do góry
Masz o czym myśleć, wiosna coraz bliżej to i ogród zacznie się robić, a tymczasem miło pooglądać twój działkowy zwierzyniec
Co z tym ogródeczkiem począć 22:56, 30 sty 2013

Do góry
I co dopasowałaś kolorek?
Bo mi się ta stronka jakoś otworzyć nie chce
Ogród - Moje spełnione marzenie 22:46, 30 sty 2013

Do góry
Kusisz tymi kolorami i zakupami. Trzymam się dzielnie i na razie zbieram do skarbonki, ale popatrzeć chyba można....to zaraz lecę zobaczyć co tam ciekawego podają

I tylko żeby mrozu nie było, u mnie już śniegu praktycznie nie ma, aż boję się pomyśleć co by to było.
Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 22:40, 30 sty 2013

Do góry
I dodam, że będzie bosko
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies