Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród przydomowy - na zmiany gotowy...

Ogród przydomowy - na zmiany gotowy...

Juzia 23:50, 27 sty 2013

A raczek z jakiego jeziorka?
ewalm 00:27, 28 sty 2013

Anitko, ja też bym była za zdjęciem jakims z szerzsej perspektywy może tej "rabaty do rozważania".
bo się nie bardzo mogę zorientowac co tam masz a co chcesz mieć...
a z czasem na czytanie wątku do tyłu cieńko, cieńko. Cieńko jak barszcz.

interesujesz się owadami? albo makrofotografią owadów? czy zdjęcia tak po prostu..?
(bardzo ładne)
agniecha973 00:47, 28 sty 2013

anipla napisał(a)

Witaj Anito. Wpadłam i biegnę dalej, niewiele poczytałam, ale może jeszcze będzie mi dane. Na razie przeglądnęłam ostatnie zdjęcia. To zdj. jest niesamowite!
Zeta 01:00, 28 sty 2013

Niesamowite te zdjęcia makro
Mala_Mi 10:18, 28 sty 2013

Anabell napisał(a)

Kilka dni temu za radą Bogusia postanowiłam rozkopać kretowiska i sprawdzić czy czasami nie ma pędrali, wyszłam więc ze szpadlem i zaczęłam grzebać w ziemi,za chwilkę wyjrzał z domu mój 2 -letni S popatrzył na mnie i ku mojemu zdziwieniu poszedł do domu nawet nie schodząc na trawnik.... za chwilę
wyszedł ponownie z kaloszmi na nogach , łopatką w ręku i jak na prawdziwego ogrodnika przystało z aparatem na szyi (bo mama zapomniała...)...padłam ze smiechu ... ,nawet nie chciał mi dać aparatu żeby zrobić fotkę ale jakoś się udało..

Witaj.....zdjecia makro świetne..... ale i tak to najlepsze... a połącznie z opisem...wymiata
ewalm 12:45, 30 sty 2013

anipla napisał(a)

A ja najbardziej lubię to zdjęcie : ).
Marlenaa 18:03, 30 sty 2013

Zdjęcia piękne, a żółty pająk boski. Jeszcze takiego nie widziałam. Może to dziwne ale lubię pająki
anipla 11:16, 31 sty 2013

Anabell napisał(a)

Kilka dni temu za radą Bogusia postanowiłam rozkopać kretowiska i sprawdzić czy czasami nie ma pędrali, wyszłam więc ze szpadlem i zaczęłam grzebać w ziemi,za chwilkę wyjrzał z domu mój 2 -letni S popatrzył na mnie i ku mojemu zdziwieniu poszedł do domu nawet nie schodząc na trawnik.... za chwilę
wyszedł ponownie z kaloszmi na nogach , łopatką w ręku i jak na prawdziwego ogrodnika przystało z aparatem na szyi (bo mama zapomniała...)...padłam ze smiechu ... ,nawet nie chciał mi dać aparatu żeby zrobić fotkę ale jakoś się udało..

.........ale ubawiło mnie to dziecię. będzie pomoc , za kilka lat.
Weszłam , przywitać , złożyć rewizytę . Przeszłam 15 stron , reszta póżniej.
.....a jak duży jest ogród . Pozdrawiam.

Witaj Haniu - Anabell
Niestety dzieci mają tendencję do "chcienia" robienia tego do czego za bardzo się nie nadają,a jak już się nadają to już nie chcą,albo im się nie chce....
wątek u mnie w większości pismem obrazkowym jest ,więc szybciutko pójdzie ....
co do cisów to dziękuję za info, myślałam że jakoś duże gałązki ukorzeniałaś , ale jak małe to nie musisz pisać - dziękuję
anipla 11:26, 31 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Anitko- na brak odwiedzin w ogrodzie to ty nie możesz narzekać, cudowne zdjęcia i nawet żabka ładnie pozuje

Witaj Gosiu
To jakiś żabol chyba i do tego jak sztuczny wygląda,a goście nie wszyscy mile widziani...cóż...jak zabronić krecikowi wizyt...
anipla 11:42, 31 sty 2013

Juzia_G napisał(a)
A raczek z jakiego jeziorka?

A raczek to z nie jeziorka
przy tamie na rzeczce..a jaką frajdę miałam jak go złapałam, lepiej jak dziecko się cieszyłam..hihihi

przy tej samej tamie w wodzie wybijało z dna źródełko jakby podzielone czymś na 2 wybicia i takie serduszko się robiło...