Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Mala_Mi 22:19, 30 sty 2013

Żurawki trzymają Ci się super... jaka to odmiana???
A rzeczkę masz teraz mokrą i mostek ma znaczenie również użytkowe....
Chciały baby ocieplenie to maja...a mnie szlag trafia na taka pogodę bo takiej najbardziej nie lobię.....
Gosiniak 23:27, 30 sty 2013

Gabrysia_ napisał(a)

Gosia..to u ciebie już faktycznie nie ma śniegu, u mnie z dachu zaczyna zjeżdżać,co chwilę się wystraszę
A ja siedzę i kombinuje nad remontem,i jakoś sumka za duża rośnie ech...
..na kfiatuchy nie zostanie

Gabrysia, na kfiatuchy zbieraj- jeszcze masz 2 miesiące, a remont nie zając nie ucieknie

No niby nie...ale ja chcę już zmiany
Ale na rabaty frontowe wystarczy

No to ok, jak znam życie to nie tylko na frontowe wystarczy
Gosiniak 23:33, 30 sty 2013

Aniu nie ma co nerwów szarpać, plucha i błocko co roku są i będą tylko w kalendarzu to różnie się układa, trzeba teraz o wiośnie myśleć, za miesiąc już fajnie powinno być
Żurawki czy ja wiem czy one tak dobrze się trzymają, nie mam doświadczenia to moje pierwsze- wszyscy chwalą, a to przecież nie koniec zimy, pewnie się im jeszcze dostanie, a jak bardzo to się dopiero zobaczy, teraz kołderki nie mają to się trochę będę martwić, a co do nazwy - to Lime Marmolade są.
gierczusia 09:24, 31 sty 2013

Żurawki są serio całkiem niezłe jak na tę porę roku.. Tak Ci z nimi kibicuję , bo teź chcę na przód wtrynić w tym roku żurawkę a tam o okrywaniu nie ma mowy
Mala_Mi 09:38, 31 sty 2013

Zeta napisał(a)

Witam was, później wpadnę na dużej, bo teraz lecę na przedstawienie do córki, powiem tylko tyle- rano był śnieg a teraz już nie ma i co wy na to?

U mnie rano był śnieg a teraz też jest śnieg i co wy na to

Ja zazdraszczam
dorkow0 09:39, 31 sty 2013

Gosia, ja przez Ciebie te Żurawki zamówiłam i cieszę, się jak dziecko, że już w marcu je dostanę... Więc muszą być piękne i silne... Zresztą większość Żurawek daje sobie radę, tylko nie są takie cudne...
ZbigniewG 20:59, 31 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Mam rzeczkę i takie widoki:
I moje maleństwo- jodła koreańska ice breaker:

Gosia widzę że się "naprawiłaś"
maleństwo śliczniaste ale ja duży chłopak jestem to raczej te wyższe mnie pociągają słyszałaś o takim: cyprysik Lawsona Filip's Golden Tears (dla ściśłości Filip jako taki absolutnie nie )
gierczusia 21:19, 31 sty 2013

dorkow0 napisał(a)
Gosia, ja przez Ciebie te Żurawki zamówiłam i cieszę, się jak dziecko, że już w marcu je dostanę... Więc muszą być piękne i silne... Zresztą większość Żurawek daje sobie radę, tylko nie są takie cudne...

Toć już można zamawiać ???
EPODLAS 22:25, 31 sty 2013

Gosiu, obejrzałam twoje ostatnie zdjęcia z ogrodu. Pod śniegową pierzynką żurawki miały cieplutko dlatego tak dobrze przetrwały. U mnie śniegu też już nie ma i jak ty boję się żeby nie przyszedł mróz. Też mam parę żurawek, lubię je bo nie są kapryśne i mam zamiar zwiększyć ich ilość. A jest tak dużo odmian, że głowa boli
Welka 23:28, 31 sty 2013

Witam!
Dbaj o to maleństwo, jodłę ice breaker, bo przepiękna
Moje żurawki też dziś już praktycznie wszystkie widoczne, bo śnieg ze wszystkich miejsc stopniał, przynajmniej kolor jest w ogrodzie. Jakiś lekki mrozik im nie powinien zaszkodzić, a chyba już takich po -20 nie zapowiadają, wiec powinno być z nimi dobrze
Pozdrawiam