to taka trochę profanacja pisac takie rzeczy na forum ogrodniczym ale zgadzam się z Gosią w 100%
ja akurat to pikuś bo do słowa ogród to mi jeszcze daleko ale Ty Asia naprawde mozesz juz poluzować gumkę
buziole!
Ania może jakąś matą przykryj żeby ci nie zarosło do wiosny.
Odradzałam ci dzielenie a sama w sobotę podzieliłam jesienną, głupia jestem ale nie mogłam się powstrzymać. Jedynie na usprawiedliwienie mam to że musiałam ją wykopać i przesadzić w inne miejsce i tak jakoś sytuacja się rozwinęła
ja pierwsze kupiłam jeszcze podczas budowy domu Strasznie mi się podobały przeplatam je z innymi kulakami mając na uwadze, to jakie mogą być duże, gdy się rozrosną...a jak "złapią bakcyla" to idzie im to całkiem sprawnie. Wydaje mi się,m że niektóre moje po 4 latach są 3x większe
Jak się miesiąc obijałam ogrodowo, to poczułam power tej niedzieli
Myślę, gdzie wykopać czosnki sztuk 30. Chyba miedzy róże. Ale kiedy je przyślą jak mamy taką piękną wiosnę tej jesieni
Mirella ty to zawsze pod prąd, jak polecana jest viva to ty nie zadowolona. jak chwalimy seslerie to ty nie zadowolona... ty jakąs kryształową kulę masz czy co? normalnie kobieta kosa