Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Typografia ogrodu 23:21, 18 paź 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

to taka trochę profanacja pisac takie rzeczy na forum ogrodniczym ale zgadzam się z Gosią w 100%
ja akurat to pikuś bo do słowa ogród to mi jeszcze daleko ale Ty Asia naprawde mozesz juz poluzować gumkę
buziole!
hmmm a czy ja wydaje się spięta nie sadze nigdy taka się tu nie czułam.
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 22:15, 18 paź 2017

Do góry
jakiś cienki w portkach ten Nostromo, zjadłby coś chyba

ty też telefonem robisz fotki a takie ładne Ci wychodza... to ja jednak antytalent jestem :/ a myslałam ze to wina telefonu
Typografia ogrodu 22:09, 18 paź 2017

Do góry
malkul napisał(a)

ja bym to przemyślała z każdej strony. czy naprawdę potrzebujesz? aż tak pragniesz? bo to znów i wydatki i robota. ja ci tak szczerze powiem że juz się wyleczyłam trochę z ogrodu, życie ucieka , zrobione czas zająć się przyjemnosciami. nie musi być jak spod igły tyle jest miłych rzeczy do "upuszczania" pieniędzy i czasu.

w sumie to czasem smaki najlepiej przeczekać

to tak z mojego punktu widzenia le chętnie napasę oczy
dzięki za PW

to taka trochę profanacja pisac takie rzeczy na forum ogrodniczym ale zgadzam się z Gosią w 100%
ja akurat to pikuś bo do słowa ogród to mi jeszcze daleko ale Ty Asia naprawde mozesz juz poluzować gumkę
buziole!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:25, 18 paź 2017

Do góry
hahahahahah Justyna dokładnie!
Moja codzienność - ogród Oli 21:23, 18 paź 2017

Do góry
ale wszystko porosło! szok jakaś wyjątkowa ta twoja glina że ci tak w niej trawy rosną

powiedz mi jak i kiedy przycinasz serby?
Moja codzienność - ogród Oli 21:08, 18 paź 2017

Do góry
leon60 napisał(a)

eM chce ujednolicić drzewa na froncie i w końcu zrobić coś z tym skosem na kostce.
Miała być trójkątna rabata ale wizualnie mi to nie leży,mus kostkę przerobić.

twój M ma podejście do skosow podobne do mojego, niby to niuanse ale też zwracam na nie uwagę
będzie super
Pszczelarnia 17:28, 18 paź 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Ewa a ty masz u siebie Ginnale?

Aniu, zrobię zdjecie tego jednego, co czeka na wyprowadzkę, nie wiem dokąd ale gdzieś musi iść.
Nowocześnie z różAnką :D 12:39, 18 paź 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

zarasta strasznie! dlatego malo zdjęć jej mam z poprzednich sezonów bo zanim bym wypieliła te 80m2 to bym padła na gębę i tyle by mnie było
teraz plan jest na ścisk namnożyłam sobie trawek i będę sadzić gęsto co 20-30cm.
ja kupowałam dużo kory na poczatku ale to skarbonka bez dna, może kiedys jak te rośliny będą większe..teraz już to olalam i piele albo piję piwo patrząc na chwasty

Mam to samo wokół tarasu-non stop zarasta chwaściskami-ale dopóki rośliny trochę nie podrosną-to robota głupiego.
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 12:21, 18 paź 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Mirella ty to zawsze pod prąd, jak polecana jest viva to ty nie zadowolona. jak chwalimy seslerie to ty nie zadowolona... ty jakąs kryształową kulę masz czy co? normalnie kobieta kosa

macham Kasia!

Taka nasza buntowniczka

Aniu i ja pomacham
Od nowa ... na przekór wszystkim 11:14, 17 paź 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
no też się powstrzymam jednak. Choć jak się tak ładnie przygotuje rabaty i ona taka świeża wygrabiona to aż nosi ale na wiosnę będę dzialac, masz rację
Ania może jakąś matą przykryj żeby ci nie zarosło do wiosny.

Odradzałam ci dzielenie a sama w sobotę podzieliłam jesienną, głupia jestem ale nie mogłam się powstrzymać. Jedynie na usprawiedliwienie mam to że musiałam ją wykopać i przesadzić w inne miejsce i tak jakoś sytuacja się rozwinęła
Typografia ogrodu 09:13, 17 paź 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

ale masz widoki, bajka

a czemu ta trawa w innym kolorze?tzn czemu to wiem bo na pas ale jak? ;D
na pas trzcinnika. Wody nie będzie jednak.
Moze kiedyś
Nowocześnie z różAnką :D 08:28, 17 paź 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

zarasta strasznie! dlatego malo zdjęć jej mam z poprzednich sezonów bo zanim bym wypieliła te 80m2 to bym padła na gębę i tyle by mnie było
teraz plan jest na ścisk namnożyłam sobie trawek i będę sadzić gęsto co 20-30cm.
ja kupowałam dużo kory na poczatku ale to skarbonka bez dna, może kiedys jak te rośliny będą większe..teraz już to olalam i piele albo piję piwo patrząc na chwasty

HIHIHI I jeszcze sobie rabaty powiększamy
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 08:22, 17 paź 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

lubie bo tak jak piszesz bezproblemowe i ladne ale teraz mam chińskie kombinacje jak je po ogrodzie rozmieścić a kupilam je zainsirowana podjazdem Borbetki

ja pierwsze kupiłam jeszcze podczas budowy domu Strasznie mi się podobały przeplatam je z innymi kulakami mając na uwadze, to jakie mogą być duże, gdy się rozrosną...a jak "złapią bakcyla" to idzie im to całkiem sprawnie. Wydaje mi się,m że niektóre moje po 4 latach są 3x większe
Nowocześnie z różAnką :D 07:55, 17 paź 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

przyda się, dzięki
ja będę obserwowac twoje poczynania z placykiem bo ciekawa jestem jak zrobisz te płyty. na podsypce? z matą p. chwastom ? itp

Placyk niby mam zaplanowany ale mam jeszcze kilka wątpliwości. A płyty będą na podsypce,. Mata będzie tylko tam gdzie będzie sam żwir.
Nowocześnie z różAnką :D 23:22, 16 paź 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

Amen
Nowocześnie z różAnką :D 23:06, 16 paź 2017

Do góry
Za każdym razem miałam wizje ale roślin mało albo małe. Tym razem jest inaczej i liczę wkoncu na efekt. I chyba też wersji jestem najbardziej pewna
Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt 22:53, 16 paź 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
co?? trawe z plastiku masz?? patenciara, eMa oszczędzasz

No żeby z plastiku, to nieeee...
Kiepsko by się stąpało
Na huśtawce miło płynie czas... 22:51, 16 paź 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Tylko???
Dobra jesteś

Jak się miesiąc obijałam ogrodowo, to poczułam power tej niedzieli
Myślę, gdzie wykopać czosnki sztuk 30. Chyba miedzy róże. Ale kiedy je przyślą jak mamy taką piękną wiosnę tej jesieni
Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt 22:48, 16 paź 2017

Do góry
co?? trawe z plastiku masz?? patenciara, eMa oszczędzasz
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 22:46, 16 paź 2017

Do góry
Mirella ty to zawsze pod prąd, jak polecana jest viva to ty nie zadowolona. jak chwalimy seslerie to ty nie zadowolona... ty jakąs kryształową kulę masz czy co? normalnie kobieta kosa

macham Kasia!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies