Twoje życie jest pełne emocji, czujesz to życie każdego dnia i tak trzymaj, fryzjerstwo ogrodowe na najwyższym poziomie, ekipa ogrodowych juniorów zawsze mi się podoba edit. tak w skrócie podsumowałam kilka ostatnich stron
Kolejna porcja fot.... super...
Ależ ci wszystko porosło. A jak mają się drzewa co na wiosnę podmarzły , odbijają ?
Jak zawsze zgodnie z trendem
Zaglądasz tu jeszcze czasem ? Widzę że tak, bo pokazałaś się u Any Ciekawa jestem co u ciebie nie tylko na ogrodzie, bo u mnie same radosne informacje - napiszę na pryw Brakuje mi ciebie Marto tu na forum i twojego ogrodu oczywiście Buziaki!
Wiosenny miszmasz rewelacja Marto mam do Ciebie 2 pytanka: 1. jak nazywa się paproć, która tak ładnie zakryła Ci rabatę przy domu? Chciałam zadarnić kolejne kawałki lasu, by nie musieć kosić tak często chwastowiska i przypomniała mi się ta paproć. 2. jaką masz odległość między hortensjami a żywopłocikiem cisowym?
Zaznaczam- nie może być inaczej!
Widzę, że większość jesienią poszalała z kolorystyką tulipanów. Prawda że ładnie wyglada niż jednotonowosć
Szkoda, że same obrazki...lubię czytać co myślisz o swoim ogrodzie i nie tylko o ogrodzie Piękna wiosna u Ciebie Martuś, mimo, że ja niekwiatowa to uwielbiam Twój ogród