Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Nett 11:46, 07 cze 2017

lojalna_ napisał(a)
Zaległosci mam mnóstwo u Was i u siebie .... mam nadzieje ze w najbliższym czasie nadrobię

Czosnki już prawie przekwitły
nie znam przyczyny ale małe paczki piwonii zaczęły mi malec tak jakby zasychały u mnie jeszcze bratki w donicach ciemierniki na rabatach hihi

Jola a pamiętasz jaka to piwonia? Śliczna jest...
Kindzia 12:02, 07 cze 2017

Ja chyba też posłucham Irenki, nie nie będę ciąć buksów w tym roku, za wyjątkiem stożków (nie zdzierżę przecież poczochranych stożków!) i kulasków na wykuszowej, te zdrowe jak byk. Ale to jeszcze czas u mnie.

Już niedługo bez instrukcji będziesz wiedziała co i jak z różami, a tymczasem : do usług
malgol 12:23, 07 cze 2017

Boszeee, ale mam zaległości u Ciebie! jakies znikające posty mnie ominęły i widzę chore buksy...musze częściej zaglądać bo potem nie nadążam
A hakonki msz superaśne A ja mogę jeszcze teraz wykopać od sąsiadki z ogródka? jak myślisz? Chce mi podarować ,ale nie wiem czy to najszczęsliwasza pora?
amelia_b 12:25, 07 cze 2017

lojalna_ napisał(a)
Agatka buxiaki

Amelko takie wolne tylko na prace domowe to tez fajna sprawa . Tyram cały czas dziś okna bo prądu ma nie być . Młody ma 22 czerwca urodziny . Co sobota rodzinka zrextacwiesz mówiłam Ci . Może się na tort załapiesz hihi ))

to ty cały szykuj bo ja łasuch na torty
Iwk4 15:07, 07 cze 2017

Jolu, a co tyrasz?
zawitka 21:27, 07 cze 2017

Jola Twoje buksy jak nic ktoś czymś polał i one sa spalone , ale nie przejmuj się same się odbudują .Myślę że w opryskiwaczu był jakiś płyn .bo tak by nie zmarzły .Nic nie rób lej tylko wodę żeby szybko się odbudowały
Luki 21:37, 07 cze 2017

Jolu też mam kilka takich dziurawych buksów. Nie patrzę w tamtą stronę większośc niestety poleciała na śmietnik bo w 90% były zainfekowane.
Musimy się uzbroić w cierpliwość
frezja 21:57, 07 cze 2017

Ciężko nadrobić u Ciebie...tyle postów dziennie, więc na brak gości nie narzekasz piękny powojnik widziałam.
inag 23:35, 07 cze 2017

Jola, ja uważam tak jak Marzenka. Myślę, że one się zabudują. Potrzeba tylko czasu ale dasz radę!
lojalna_ 08:55, 08 cze 2017

Ilonko postaram się wybrać z tych wszystkich dobrych to co najskuteczniejsze w efektach )

Ewciu to miłe ze jak jest polem z roślinami to zwsze wszyscy spieszą z pomocą ))

Lukasz tak wiem u mnie również większość chora na fotkach to tylko trzy aresztu nie wygląda lepiej . Ale trzeba przyznać że zdałem wygadają jakby im nic nie było ))