Pani Danusiu a co z moim trawnikiem ? Został skoszony wyżej w dniu dzisiejszym i podlany. Kiedy weddług Pani mój trawnik odzyska taki stan jak po położeniu z rolki ? Co należy dodatkowo robić oprócz koszenia co 4 dni i podlewania? Może jakieś nawożenie i wygrabienie tej uschniętej trawy ?
tak wyglądał zaraz po położeniu:
a jak wyglądał ten trawnik po dwóch tygpdniach bez skoszenia - zdjęcie wrzucałem w postach wyżej.
Proszę o informację.
Joluś, powiedz mi czy pod drzewami masz reflektorek przy samym pniu? My właśnie podłączamy pod umbrami i nie wiem na ile oddalić źródło światła od pnia. Ile wat mają twoje żarówki? Światło zimne?
Wybacz mi te sto pytań do Ciebie
Piękny jest twój ogród i w dzień i w nocy!
Kasiu, zmierzyłam. Są szczepione na wysokości 150 cm. Mogłyby być wyższe, ale wszystkie takie były.
Moje to Nigry. Ale to nie ma znaczenia. One są do pomylenia z Pisardii. Pod drzewkami rosną Red Barony, miskanty ML i jesienne zawilce
sierpień 2015 - po posadzeniu:
sierpień 2016
maj 2017
Dziewczyny jutro Wam odpiszę i Was odwiedzę,choroba jeszcze mi nie przeszła, męczy mnie ten kaszel.
Dla wszystkich odwiedzających mnie żarnowiec na dobranoc.
U sąsiadki Winchester C. tez pokazal juz kolorek. Pozostalych z tych nie mamy.
A moją Darcey goni Viridiflora. I sporo purpurowych ma zamiar niedlugo pokazac swoje kwiatuszki
Ewka jesteś wielka to jest Westerland , sprawdziłam, wszystko się zgadza, kwitnienie drugie słabsze, zawiązuje owoce, na pewno to jest ta róża. Dziękuję Ci bardzo.
Dla Ciebie specjalnie fotka z dnia dzisiejszego,pąków ma mnóstwo.