Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "bdan"

Kosolkowa Pasja 11:15, 08 sie 2014

Do góry
Ola witam , podczytuję, zaraz sobie tez wkleje u siebie ogród Robaczka.
Ogród z łezką 10:22, 08 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Tez się chętnie dopiszę do książki adresowej

Zaraz napiszę
Nasz ogród - wspaniała przygoda czy czarna magia 08:03, 08 sie 2014

Do góry
Ewa sama mam Marikenki na wejściu i uwielbiam je niesamowicie, ale w zeszłym roku pod koniec września była jedna noc przymrozku, przyjeżdżam do domu po pracy a tam wszystkie listeczki na ziemi leżą. Nie wiem czy dlatego, że to był jego pierwszy rok, czy tak mają.
Ogród Sylwii od początku cz.II 07:46, 08 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Jak dobra strona to może róże

rozmyślam nad różami .... ale jeszcze nie teraz .... ten mój warzywnik nie ma słońca przez cały dzień ... w lecie do 15.00 tam gdzie pomidory , borówki i ogórki ....

coś tam wymyślę jak zlikwiduję warzywnik ten rok był eksperymentalny
Moja "przyziemna" :) pasja 07:36, 08 sie 2014

Do góry
Jagodaa napisał(a)

Danusiu, na szczęście jeszcze nie . Fotki sprzed chwili, niezbyt ładne, bo już ciemno, pochmurny dzień...

Musicie mnie nauczyć, ja się pionowe fotki obok siebie wstawia, a nie jedna pod drugą .

Ten kij musi być w tym miejscu, szpeci strasznie, ale nie miałam jak inaczej przymocować na szybko krzaka .

Fajne są, musze koniecznie kupić
Ogród Sylwii od początku cz.II 07:23, 08 sie 2014

Do góry
Syla napisał(a)

Oluś ... czy widzisz te wielkie pomidory na tyczkach po prawej stronie za żywopłotem ? Nie chcę warzywnika .... Wymyśl coś dla mnie
Jeden deszcz załatwił mi wszystko .... nie chcę tak ....

Jak dobra strona to może róże
Działka wkoło Lubczyka :) 07:11, 08 sie 2014

Do góry
kitek81 napisał(a)

i byłam dzielna, bo nic nie kupiłam

no jak jeszcze na szmatki potrzebujesz to się nie dziwie, że hamulec działał
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 07:00, 08 sie 2014

Do góry
Gocha napisał(a)

Danusiu posadzone były oczywiście w kwaśnym torfie. 80 l. worek na 4 rośliny wystarczył. W tym roku na wiosnę zasilałam Magiczna siłą do borówek. Powinnam jeszcze raz zasilać ale nie wiem czy jeszcze można. Jakoś nigdy nie mam czasu na nawożenie i pryskanie roślin. Zawsze jest cos innego do zrobienia. A i tak wiecznie nie zrobione do końca.Pozdrawiam

Goska z czy masz je jakoś zabezpieczone przed ptakami. Mam te moje borówki zaraz za placykiem wypoczynkowym i nie wyobrażam sobie rozciagnietaj tam przez całe lato firany. z drugiej strony to najbardziej słoneczne miejsce w ogrodzie, więc bardzo nie mam gdzie przesadzić
Działka wkoło Lubczyka :) 22:06, 07 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Witam się z Twoim wątku, parę stron pisma obrazkowego przejrzałam, córeczkę widziałam, na spokojnie musze wrócić do strony pierwszej

Zaznaczam

cieszę się, że zajrzałaś, mam nadzieję, że będziesz częstym gościem na moim wątku na razie nie ma się czym chwalić ale może kiedyś
Twój ogród pokazałam emowi, podobał mu się, więc możliwe, że coś tam zgapię od Ciebie
pozdrawiam
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 20:10, 07 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Cudny, piękny ogród. Zaznaczam by na spokojnie pospacerować.

Gratuluję

Danka,
cudny piękny ogród to u Ciebie
Nie ukrywam że spacerowałam już u Ciebie. Wstyd mi że śladu nie zostawiłam.
Obiecuję nadrobić.
A do nas zapraszam jak najczęściej
pozdrawiam
Moja "przyziemna" :) pasja 19:53, 07 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Jagoda Twoje silver tez już się przebarwiają?

Danusiu, na szczęście jeszcze nie . Fotki sprzed chwili, niezbyt ładne, bo już ciemno, pochmurny dzień...

Musicie mnie nauczyć, ja się pionowe fotki obok siebie wstawia, a nie jedna pod drugą .

Ten kij musi być w tym miejscu, szpeci strasznie, ale nie miałam jak inaczej przymocować na szybko krzaka .
Grembosiowo 19:07, 07 sie 2014

Do góry
Raz jeszcze, bo powiadomień nie klikęłam
Grembosiowo 19:07, 07 sie 2014

Do góry
Cudnie masz. Często zaglądam, ale z przyjemnością się wpisze, żeby mnie nic z Twojego ogródka nie minęło.
Jak zaglądam na Twój ogród, to nabieram chęci, by dalsza część mojego zagospodarowywać, choć to kolejne 10 ar.
Gratuluję
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 19:03, 07 sie 2014

Do góry
Cudny, piękny ogród. Zaznaczam by na spokojnie pospacerować.

Gratuluję
Moja "przyziemna" :) pasja 18:49, 07 sie 2014

Do góry
Jagoda Twoje silver tez już się przebarwiają?
Borówcowy raj 12:15, 07 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Z ja o ten odkurzacz chciałam zapytać. co to za odkurzacz, i cz daje radę z kamyków odkurzyc przykładowo poobcinane bukszpany?

A że pięknie u Ciebie to chyba pisać nie muszę

Zależy od frakcji kamyków i siły odkurzacza, u mnie zdaje egzamin bez problemu
Ogród z łezką 12:07, 07 sie 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)

Napiszę Ci na priva

Tez się chętnie dopiszę do książki adresowej
Borówcowy raj 12:04, 07 sie 2014

Do góry
Borbetka napisał(a)
Nie nadążam odkurzać

Z ja o ten odkurzacz chciałam zapytać. co to za odkurzacz, i cz daje radę z kamyków odkurzyc przykładowo poobcinane bukszpany?

A że pięknie u Ciebie to chyba pisać nie muszę
Pomóżcie wyczarować mi ogród 11:05, 07 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Violka leciałam zobaczyć ten Twój kompostownik. My mamy ukryte z tyłu działki, za drzewami miejsce na kompost, leży na kupie i tak go tam sypiemy i przerzucamy, bez skrzynek. Ale jak ja czytam, ze Ty nie dałaś rady mieszać tego kompostu, to powiem Ci szacun na przerzucanie tego kompostu.
Jak mąż to robi u nas, to ma dosyć, niż to przerzuci, przeleje.

Danusia, nie ma nic lepszego niż pryzma kompostowa w ukrytym miejscu. Ale trzeba mieć dobrą przesłonę. U mnie wszystko na widoku - zasadzę to jakimiś krzaczorami w przyszłym roku, teraz nie dam rady wszystkiego ogarnąć. Jadę dziś po tuje spiralis na trzecią stronę działki - zobaczę w jakim stanie będą i czy je ostatecznie kupię. Pozdrawiam.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:20, 07 sie 2014

Do góry
Luki napisał(a)

Danusiu dziękuje

Nie dziękuj, bo ja Cię mam zamiar wykorzystać ze szkolenia , "Mam żurawki i co dalej ". czyli wiesz, rosną, odmładzanie, kiedy co i jak, tylko obrywac liście czy przesadzać, co jak i kiedy.

A tak w ogóle myślę, że mógłbyś jakis poradnik żurawkowy u siebie podwiesić, jeden na gatunki, drugi na pielęgnację.
Przez zimę może trochę czasu znajdziesz

Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies