Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Borówcowy raj

Borówcowy raj

bdan 12:04, 07 sie 2014

Borbetka napisał(a)
Nie nadążam odkurzać

Z ja o ten odkurzacz chciałam zapytać. co to za odkurzacz, i cz daje radę z kamyków odkurzyc przykładowo poobcinane bukszpany?

A że pięknie u Ciebie to chyba pisać nie muszę
aage 12:15, 07 sie 2014

bdan napisał(a)

Z ja o ten odkurzacz chciałam zapytać. co to za odkurzacz, i cz daje radę z kamyków odkurzyc przykładowo poobcinane bukszpany?

A że pięknie u Ciebie to chyba pisać nie muszę

Zależy od frakcji kamyków i siły odkurzacza, u mnie zdaje egzamin bez problemu
Zielona 12:38, 07 sie 2014

Zajrzyj na ostatni post na tej stronie. Jest nadzieją

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2956-ogrod-marzena-moze-tylko-marzenie-o-ogrodzie?page=297
agata19762 14:02, 07 sie 2014

Twój ogród uwielbiam !!!
jest taki zadbany, uporządkowany,
rzeczywiście dodaj byliny i trawy dobrze będzie

Borbetka 15:55, 07 sie 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Pięknie masz Borbetko. Widać, że wiesz, czego chcesz i to konsekwentnie realizujesz. Wcale nie trzeba Ci doradzać, bo masz owo "wyczucie kompozycyjne", a to najlepszy doradca Inwersa jest cudny, czekam, kiedy taki u mnie będzie. Pozdrawiam serdecznie

Aga, ja w ogóle nie mam wyczucia! Widziałaś jak miałam nabejblane parę lat temu? Jest na początku tego wątku i bym tam powyrzucała niektóre zdjęcia, ale nie da się . Kupowałam co mi się podobało i już. Stąd tyle iglaków u mnie, bo zimozielone, no i właśnie zimą je widziałam z okna. Przy tej powierzchni ogrodu wszystko było takie małe. Tego nie zapomnę, 3 domy na ulicy i w ogrodzie też tak wyglądało, 3 rośliny na krzyż. Do głowy mi nie przyszło wtedy, aby grupami sadzić.
AgnieszkaW 17:43, 07 sie 2014

Borbetka napisał(a)

Aga, ja w ogóle nie mam wyczucia! Widziałaś jak miałam nabejblane parę lat temu? Jest na początku tego wątku i bym tam powyrzucała niektóre zdjęcia, ale nie da się . Kupowałam co mi się podobało i już. Stąd tyle iglaków u mnie, bo zimozielone, no i właśnie zimą je widziałam z okna. Przy tej powierzchni ogrodu wszystko było takie małe. Tego nie zapomnę, 3 domy na ulicy i w ogrodzie też tak wyglądało, 3 rośliny na krzyż. Do głowy mi nie przyszło wtedy, aby grupami sadzić.

Nie Ty jedna tak miałaś, chyba każdy z nas to przechodził. Liczy się to, co jest teraz
Agnieszka_B 20:19, 07 sie 2014

Powinnaś częściej umieszczać zdjęcia . Są bardzo bardzo miłym doznaniem dla moich oczu.

pozdrawiam
wiunia 22:11, 07 sie 2014

Moniko elegancko i gustownie ale Ty to wiesz, codziennie patrzysz na ogród
Czy carexy evergold zimowały u Ciebie, jesli tak to czy je czymś okrywałaś? Pozdrawiam!
leon60 10:39, 08 sie 2014

Pięknie ogród się prezentuje i Danici jak zawsze perfekcyjnie przycięte !
Borbetka 10:45, 08 sie 2014

Jurajska Agnieszko - do Ciebie też zaglądam często, bo jest się czym zachwycać i oko zawiesić. Ja tyle kwiatów chcę!!!

AgnieszkoB - staram się wrzucać fotki na tyle, na ile mi czas pozwala i mój tzw. "poziom estetyki" . Nie wszystko się nadaje do pokazania. Sporo pracy jeszcze przede mną, bo mam miejsca do zmiany albo do zagospodarowania nawet. Czasami nie wierzę w to, ale po tylu latach się jeszcze nie wyrobiłam.

Viola - carexy Evergold bardzo polecam. To turzyca, która "istnieje" zimą. Nie jest oczywiście taka jasna, ale rzuca się w oczy. Niczym nie okrywam. Zostawiam tylko liście, które spadły z wysokich drzew za płotem.