Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

bdan 12:07, 07 sie 2014

Kindzia napisał(a)

Napiszę Ci na priva

Tez się chętnie dopiszę do książki adresowej
baraga1904 12:14, 07 sie 2014

...łezka mi się kręci na widok posokowca...miałam Larę ale juz jest po drugiej stronie tęczy...
...jeżówki boskie...
JulkAd 14:25, 07 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Na dobranoc coś

Te dalie mają piękny kolor, takie sobie sprawię w następnym roku zamiast jednej hosty ...przechowałaś karpę czy kupiłaś w tym roku?....niezawodne te dalie jednak, tylko ciut kłopotliwe jak dla mnie...za leniwa jestem na nie....

...miłego popołudnia....duchota nadal doskwiera...to kiedy do Pszczyny na weekend jedziecie? Jutro czy już dzisiaj?

Buziolki
anna_g 16:11, 07 sie 2014

Kindzia napisał(a)

Psi noworodek swoje prawa ma Przeżyć ten czas trzeba. Już się za szkoleniem rozglądam, nawet nie wiem, kiedy zacząć można, żeby efekt był.

Moja córcia jest w goldenach zakochana Mówi, że po cocker-spanielu taki właśnie będzie u niej w domu mieszkał Piękny misiu

No może jeszcze niech się pocieszy dzieństwem błogim ; Choć nauka "współżycia domowego" to od początku jak najbardziej. Jak poczytałam o tej rasie to wyczytałam, że szkolenie to tak od mniej więcej od 5 miesiąca życia i ponoć dość bardzo wskazane
Jedno zauszne miźnięcie dla Figa Pozdrówka
malgorzata_s... 16:58, 07 sie 2014

Kasiulek śliczne kolorki nadal u Ciebie A Lulusi nie musiałam uczyć po
ścieżkach
boguslawa_ma... 20:44, 07 sie 2014

Kasiu nadrobiłam zaległości u ciebie,piesek słodki,i spotkanie u Kasi super:
Ale ona ma piękny ogród,zaciekawiły mnie te brzoskwinie ,że ani jednej kropki,muszę ją zapytać co oni robią że są takie piękne
Mus się kiedy spotkać ja dziś byłam koło ciebiePozdrawiam
Bogdzia 20:53, 07 sie 2014

Widzę ze całkiem straciłas glowę dla nowego członka rodziny . Kwiatki śliczne . Pozdrówka.
ewsyg 21:35, 07 sie 2014

Kasiu, piszesz, że masz marne jeżówki. One są dość żarłoczne i lubią wilgoć. Ja moje zasilam suszonym bydlęcym obornikiem i rosną zdrowo i widzę, że im on służy. Wszystko tym zasilam.Warzywa też.
Kasik 21:53, 07 sie 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Kasiu nadrobiłam zaległości u ciebie,piesek słodki,i spotkanie u Kasi super:
Ale ona ma piękny ogród,zaciekawiły mnie te brzoskwinie ,że ani jednej kropki,muszę ją zapytać co oni robią że są takie piękne
Mus się kiedy spotkać ja dziś byłam koło ciebiePozdrawiam

O brzoskwinie trzeba pytać mojego Grzesia. On dba o sad i o ile wiem to bez oprysków się nie da. Jeśli tylko zobaczy jakieś skręcone listki, to zaraz je zrywa. A do tego chyba odmiana taka super, bo już trzeci raz takie piękne są. Wprawdzie na początku było ich tylko kilka na młodych drzewkach, ale dziś rodzą bardzo obficie- gałęzie połamane.

Madzenka 22:03, 07 sie 2014

K siu pozdrowienia dla "czekoladki"
Napisz mi oroszę na prive co to za czarodziejstwo na nornice.