Witam, w tym roku pojawiło mi się takie cholerstwo. Nigdy go nie widziałem, preparat na chwaty dawany był z miesiąc temu. Co zastosować aby eksmisja była udana? Szkodnik jest jest tylko przy brzegach trawnika, na środku go nie mam.
W stópkach mam bergienie, jeżówkę, berberysa i rozplenice. Miała byc hakonehola i bedzie ale dopiero w lipcu więc jest to co miała kłosownica - wiem nie pozwole jej zakwinąć i będzie przprowadzana jak tamta się zjawi
i moja nadzieja na wiszące cudo (pożałowała baba na dużą sadzonkę to bedzie się zastanawiać czy jej urośnie i kiedy. A i sznurki na pranie sie załapały
Dziękuję Aniu
Nie ma to jak pismo obrazkowe. Super wyglądają te skarpy (z palisadą faktycznie lepiej) a jak dojdą nasadzenia to już w ogóle będzie ślicznie
Z tym lotosem tomjest niezła zabawa najpierw wisiałam na wàtku lotosowym..czytałam...wiecie..żeby mieć jakiekolwiek pojęcie koniec nasionka trzeba spilować..ale ktory ??? To juz drugie nasiono, chyba tym razem jest ok..widać taki pierścień po spilowaniu..
Te pierwsze nasiono mnie jakoś niepokoiło, bo cały czas mi pływało w tym słoiku...dziś doczytałam, že wtedy nasiono jest puste..dziś po tygodniu wrzuciłam do wody drugie od razu utonęło
Mam takiego świerka conica, chciałam go uformować w ładny stożek, bo jest taki trochę nieforemny. Myślicie ze mogę go teraz przyciąć tak po tych czerwonych liniach?