Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 10:49, 06 cze 2017

Ogrodnicy na różne sposoby widzą te same miejsca w ogrodzie. Ja np nie potrafię patrzeć i widzieć poszczególne rośliny bo widzę obrazami i jak mi się komponuje taki obraz. Ale już żebym umiała zauważyć co z czym fajnie jest posadzić i potem u siebie tak zrobić to nie umiem, u mnie obraz jest zbudowany z barwnych plam, ale nie zawsze widzę z jakich roślin dana plama jest zbudowana
Kindzia 11:43, 06 cze 2017

Irenka potrafi robić piękne zdjęcia, bo pięknie widzi. Ja też tak nie potrafię, zupełnie. Niesamowicie Ci wszystko rośnie Sylwia i zastanawiam się, jakie bateryjki Ci wszczepili, że to wszystko ogarniasz...Ale u Ciebie przynajmniej nie ma problemu, że za duże rośnie, że się nie zmieści
sylwia_slomc... 12:47, 06 cze 2017

Kindzia napisał(a)
Irenka potrafi robić piękne zdjęcia, bo pięknie widzi. Ja też tak nie potrafię, zupełnie. Niesamowicie Ci wszystko rośnie Sylwia i zastanawiam się, jakie bateryjki Ci wszczepili, że to wszystko ogarniasz...Ale u Ciebie przynajmniej nie ma problemu, że za duże rośnie, że się nie zmieści

Jest jest tylko ja się nie przejmuję, jak wychodzi poza rabatę to trudno ścieżkę miałam zarośniętą niezapominajkami, a teraz mam naparstnice w trocinówkach i łubiny
07_Rene 13:13, 06 cze 2017

Widziałam zdjęcia ze spotkania Super ogród uchwycony.

Na pamiątkę

Ula i Abiko z bukietami rzodkiewek, bo Sylwia nas obdarowała przed wyjazdem Zdjęcie z telefonu i trochę zeszło

sylwia_slomc... 13:38, 06 cze 2017

Ale fajna pamiątka Dzięki Reniu
Agania 22:23, 06 cze 2017

Samo zdrowie i super wspomnienie od Reni
Ja, czekam na moje pierwsze rzodkiewki...ha, ha, ha
sylwia_slomc... 23:01, 06 cze 2017

Agatka sama wiesz jak takie spotkania ciesząA pierwsze warzywa smakują
sylwia_slomc... 23:10, 06 cze 2017

Dzisiaj już wszystkie dary posadzone i porozstawiane, ale fotki może jutro. Teraz pada więc je podlewa Kasia okazuje się, że też mam siewki werbeny między tymi z astrów angielskich I to sporo. A miałam Ci astrów dać i płytki i nie przypomniałaś
Katkak 23:42, 06 cze 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Dzisiaj już wszystkie dary posadzone i porozstawiane, ale fotki może jutro. Teraz pada więc je podlewa Kasia okazuje się, że też mam siewki werbeny między tymi z astrów angielskich I to sporo. A miałam Ci astrów dać i płytki i nie przypomniałaś

Sylwunia bo tak na biegu bylo, że sama zapomniałam . Wysepie innym razem. A werbena się nie przejmuj, od przybytku glowa nie boli .
Katkak 23:44, 06 cze 2017

Też mammalutki warzywnik, ale jutro foty pokażę . Emus się spisał i mordor za garazem przeobrazil w część użytkową. Z wlasnej, nieprzymuszonej woli .