Proponuję teraz dość mocno wykulkować hakuro. I tak robić co 6 tygodni do połowy sierpnia. Niecięta systematycznie, doprowadzona do wytworzenia długich gałęzi zaczyna chorować i szybko się starzeje. Robi się też nieforemna i miotłowata. Różowe przyrosty uzależnione są od temperatury w nocy - czym chłodniejsza tym wierzba bardziej różowa.
Przez weekend mnie nie było. Zawieźliśmy "Dziecko" na lotnisko, pozałatwialiśmy kilka ważnych spraw rodzinnych.
Dziecko dwa miesiące spędzi na dalekim kontynencie, gdzie będzie szlifować język angielski i opiekować się dziećmi na obozie.
Takie widoki codzienne ma moje "Dziecko", co mnie o głowę przerosło. Zazdroszczę mu:
Wejście do warzywnika mam już w różanej ramce. Zakwitła róża Dortmund. Na pergoli z boku budynku pojawiły się kwiaty Zephirine Drouhin. Fajna jest- bezkolcowa, znosi półcień. Nie wypuściła długich pędów, ale ładnie się zabudowała od dołu W tym miejscu kwitnienie nie będzie obfite, ale zawsze to coś.
Dywan plastki - fantastik a tak serio to polipropylen więc..wszytskie chwyty dozwolone w każdym razie..dziś się przeraziłam..właczam ogrodowisko..a tu...wychodzi na to ,że wielki brat wie dokładnie jaki dywan kupiłam i to wielki brat ogodowiskowy pacz
U mnie z planami kiepściutko ..urlopowymi to znaczy chlop zmienił pracę..firmę bidokowi zamknęli. więc z urlopem będzie krucho chyba , że kumpel pojedzie w Twoje strony to może na dzień wpadnę tak na szybkà kawkę
Klasy maturalne i praktyki. uuhhuuummm..Szczęściara a ja zamiast w łikend majowy odpoczywać to leżałam plackiem i taaaki był mój wypoczynek przed wielka pardubicka końca roku
Trzy tygodnie chyba damy radę ?? cooooo??