Te tulipany w wazonie to Green Star, a skrzyp powoli odrasta... bardzo powoli. Na razie go nie będę eksmitować, może się odrodzi i zobaczymy, czy następna zima też będzie dla niego taka zabójcza, jak nadal będzie taki bidok, to go wywalę albo dam komuś do jakiegoś bajora
Wszystkie 6 schodów będzie mieć głebokość 33cm a wysokość 20cm. A ten stopień to poszerzałam, to taki nie do chodzenia tylko do obsadzenia - poziom przejściowy pomiędzy dwoma tarasami ogrodu.
wg mnie ten szpaler zbyt przytłaczający i za gesty. no i SS bez uzasadnienia w tak bliskim ich sasiedztwie.
jesli ma 8/9 metrów to po półtora metra na boki odpadają i graby masz co 2,5/3 metry wg mnie idealnie
To są Klony Ginnala, tylko wsadziłam w wizki śś. Tylko tak generalnie się zastanawiam, czy ta będzie miejsce na wsadzenie jakiegoś drzewa w kącie gdzie jest ten klon planowany, skoro ja tam miejsce jeszcze do siedzenia przy palenisku ma być. Jakie duże powinno ono być? Jakby przenieść ten klon piętro wyżej... ?
Wtedy ewentualnie te graby możnaby rozciągnąć bardziej..
Jeszcze kiedyś gdzięś na jakimś pinie fajnie wyglądały takie rozrzucone nieregularnie drzewa, nawet chyba u mnie ktoś go wklejał... o mam takie
Ale napiszę Wam, że tak się już do tej opcji po 4 sztuki w szpalerze przyzywczaiłam, że teraz nic do końca mi nie pasuje... ale może jeszcze się opatrzę z którąś wersją
ale klon miał byc elementem rabaty.rabata miała okalać dla podkreslenie miejsce na ognisko. a graby miały juz miec zwir. i miały byc zdystansowane od siebie