Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Ogród Dominiki 09:16, 23 lis 2012

Do góry
Domi napisał(a)

Urlopującej się Agnieszce zazdroszczę prac w ogrodzie, bo ja walczę z myciem okien, co jest drastycznie mniej atrakcyjną czynnością.

A ja ze wszystkich prac domowych najbardziej lubię mycie okien, a właściwie efekt tego mycia- zwłaszcza z nowymi pcv szybko idzie I na pewno ważnym elelmentem "lubienia" jest mała częstotliwość wykonywania czynności
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:09, 23 lis 2012

Do góry
JulkAd napisał(a)
Zaglądam i pozdrawiam...i jak porządki w ogrodzie? Udane?

Można tak powiedzieć - poobcinane kocimiętki, szałwie, wysprzątany z liści taras i rabaty przy nim, ubyło trochę chwastów Nie zdążyłam powiązać traw, bo zadanie okazało się za trudne dla mnie samej - miskanty ponad 1,6 m wysokości tylko wyglądają na takie zwiewne No i wiązadło nie takie jak trzeba Muszę je wiązać zwykłym sznurkiem, a wstążką tylko dla ozdoby.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:04, 23 lis 2012

Do góry
betysia napisał(a)
Agus....dzisiaj klikam, nie da rady i zadne obce sily mi nie przeszkodza!!!!
tz ja zawsze z doskoku i najczesciej po cichaczu ale ostatnio jakies fatum co pisze....poszlo....tylk gdzie????
sprawdzam po jakims czasie co by nadrabiac od ostatniego razu a tu" ciemnosc, widze ciemnosc" ...
ja zazwyczaj zadowolona jestem z tego co posiadam i nie pragne nic wiecej....choc za kazdym razem po wizycie u ciebie jak widze ta przestrzen, to piekno wokol....zaczynam grzeszyc i "pragnac wiecej"!!!!
cudne twoje zdjecia, wszystkie i to co na nich...

ps.

przepis juz sobie druknelam...sprawdze z ogromna przyjemnoscia!!!!

sciskam i zmykam ale sprawdze od razu czy tym razem jest...!

Betysiu, złośliwość martwej materii po prostu Mi też często posty zjada i to zazwyczaj te najdłuższe, które dłuuugo i pracowicie tworzę
Cieszę się, że Ci się moja przestrzeń podoba, bo mnie zazwyczaj męczy Nie tyle patrzenie na nią, co ogarnięcie jej
Biegnę zobaczyć, co słychać nad Loarą Buziam
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:58, 23 lis 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)
Aga, zamów sobie pod choinkę taki mały namiocik - zadaszenie szybko rozkładane.....w sam raz do ogrodu na niepewną pogodę

hahaha dobre!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:55, 23 lis 2012

Do góry
Buziaki i gratulacje tysiączka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 08:51, 23 lis 2012

Do góry
No ładnie tak po nocy, cichaczem nowy wątek zakładać ?
Metamorfoza tego małego kawałka ziemi jest niezwykła - od ścierniska do jednego z najpiękniejszych ogrodów na forum! I to wszystko w tak krótkim czasie! Podziwiam, podziwiam, podziwiam! Fajnie, że jesteś z nami
Buziaki dla niesamowitej właścicielki niesamowitego ogrodu
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:33, 23 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Kochani, ale sobie myślę, że trzeba dokończyć ten wątek, bo tysiączek jeszcze nie wybił

Jeszcze nawet 999nie ma

A teraz już jest!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:31, 23 lis 2012

Do góry
Marzenka, jesteś niesamowita Nawet w podróży zalogowana i aktywna na forum! Ty naprawdę jesteś uzależniona, ale błagam, nie lecz się
Miłego "szkolenia" i czekamy na imprezę
Ogród Magdalenka 17:36, 22 lis 2012

Do góry
noemi napisał(a)

A tak a propos końca świata - czytałam dziś dowcipny komentarz na ten temat, parafrazując: że powinno się powierzyć jego przygotowanie Polakom, wtedy byłaby pewność, że nie będzie go wcale, a w najgorszym wypadku nie będzie na czas

He, he ... dobre

Dobre i prawdziwe

A magnoli też nie okrywam...
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 14:19, 22 lis 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

No to super urloppppp masz, ale fajnie trzymam kciuki , żeby udało się podziałać w ogrodzie

Trzymaj kciuki za mój kręgosłup, żeby dał radę i żeby deszcz nie padał, bo pochmurno coś.

Aga, zamów sobie pod choinkę taki mały namiocik - zadaszenie szybko rozkładane.....w sam raz do ogrodu na niepewną pogodę
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 13:30, 22 lis 2012

Do góry
Pszczółko pozdrawiam serdecznie
Dobrze, że my się nie spotykamy z dziewczynami za często, bo w niedzielę dostarczenie organizmowi kalorii w stosunku do zapotrzebowania było grubo przesadzone

Wieloszka, tak na marginesie, wszystkie składniki sałatki też byś mogła gdzieś umieścić
Ogród Magdalenka 11:12, 22 lis 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
A tak a propos końca świata - czytałam dziś dowcipny komentarz na ten temat, parafrazując: że powinno się powierzyć jego przygotowanie Polakom, wtedy byłaby pewność, że nie będzie go wcale, a w najgorszym wypadku nie będzie na czas

He, he ... dobre
Ogród Magdalenka 11:10, 22 lis 2012

Do góry
Ogród Dominiki 11:03, 22 lis 2012

Do góry
Hej! Mrugam łobuzersko i lecę pracować do ogrodu po dłuuuugiej przerwie
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 11:01, 22 lis 2012

Do góry
Tylko nie przesadzaj - żebym Cię poznała przy następnym spotkaniu
M. miał fajną dietę, ułożoną przez dietetyczkę. Zbilansowana, rozsądna, z rozsądnymi efektami, nie szkodząca zdrowiu. Siłą rzeczy ja też się trochę na nią przestawiłam i dużo lepiej się czułam.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:53, 22 lis 2012

Do góry
noemi napisał(a)

No to super urloppppp masz, ale fajnie trzymam kciuki , żeby udało się podziałać w ogrodzie

Trzymaj kciuki za mój kręgosłup, żeby dał radę i żeby deszcz nie padał, bo pochmurno coś.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:47, 22 lis 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)

ja przetestowałam, ale nie działa Zazdraszczam i zazdraszczam dziewczynom piknych ogrodów ale kg nie chcą lecieć w dół hehehe

No jak to jest, że wszyscy Ci mówią: "super wyglądasz" a my i tak doszukujemy się w nas samych wszelkich wad, choćby tych kilogramów A może nie lecą w dół, bo nie ma co lecieć?

no proszę Cię....przynajmniej 20 jest nadprogramowo

Ile?????????? Przeginasz!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:46, 22 lis 2012

Do góry
jotka napisał(a)
Może niektórych to podtrzyma na duchu, ale wiem, że kg lecą w dól z pewnym opóźnieniem w stosunku do działań poczynionych

No i właśnie to mnie zawsze zniechęca, bo ja lubię natychmiastowe efekty
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:36, 22 lis 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Aga piszę do Ciebie po cichutku .... znalazłaś przepis na makaron "Tagliatelle molto bene" , bo "fiesz" Szefowa prosiła ... żeby nie było ,że my chitre ...

idę po kawkę ....

Madziu, wkleiłam w momencie, kiedy do mnie pisałaś Przecież wiesz, że ja nie chitra, tylko pamięć działa wybiórczo

A ja po kawce jadę pracować w ogrodzie!!! Wzięłam zaległy urlop i będę nadganiać zaległości: ścinanie bylin, wiązanie traw, chwasty... Mam nadzieję, że mi wystarczy dnia na to wszystko

No to super urloppppp masz, ale fajnie trzymam kciuki , żeby udało się podziałać w ogrodzie ....ja wiem, że Ty nie chitra , Monika, Irenka, Marzenka , Aga i ja też nie , przecież! ....no to super , będę robić tą zapiekankę , bo pysznaaaaaaaaaa polecam, wszystkim

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2544-makaron-molto-bene

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:33, 22 lis 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

ja przetestowałam, ale nie działa Zazdraszczam i zazdraszczam dziewczynom piknych ogrodów ale kg nie chcą lecieć w dół hehehe

No jak to jest, że wszyscy Ci mówią: "super wyglądasz" a my i tak doszukujemy się w nas samych wszelkich wad, choćby tych kilogramów A może nie lecą w dół, bo nie ma co lecieć?

no proszę Cię....przynajmniej 20 jest nadprogramowo
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies